Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat ovladač ke staré TV Grundig?

Od: yourlady* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám v pracovně starou malou TV Grundig se setoboxem.Mám ji moc ráda,vydrží vše,několikrát pády atd. Drží už hodně let :).Rozbil se jen ovladač.Koupili jsme nový univerzální (nějaký obyč Čína),ale ani technikovi se nepodařilo ho k TV kompatibilně nastavit.Kde koupit vhodný ovladač?Jaký? Psala jsem 2x na Grundig.cz,ale nenamáhali se odpovědět.Děkuji moc!:)

Kde sehnat ovladač ke staré TV Grundig?
Kde sehnat ovladač ke staré TV Grundig? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měl by fungovat některý z univerzálních ovladačů. Loni jsme řešili také podobný problém a jedeme na univerzální ovladač z Lidlu

hodnocení

0x

Pokud nebude vadit, že cena ovladače 5x převyšuje hodnotu televize. Navíc, settopbox ovládáte jiným ovladačem, takže ten televizní téměř nevyužijete a ladit, třídit ani ukládat není co.

Výběr dle přání:

videoprogress.cz/...

yourlady*
hodnocení

Mate pravdu,jsem idiot,ted koukam,ze vlastne zbytecne resim ovladac tv,.kdyz mam resit ovladac setoboxu,Proste uz jsem zvykla na nove typy televizi,ze mi to nedoslo.Ted koukam,ze rozbity neni ovladac TV,ale setoboxu! dekuji

Zkus www.dalkove-ovladace.cz .

hodnocení

0x

Univerzální dálkový ovladač kupte u Vietnamce a musí fungovat (je stejně vyroben v Číně jako ty tzv. "originály"). Ten technik, co to zkoušel nastavit byl asi diletant*zed*

bapycuji

Nechci hájit toho technika, ale většina uni ovladačů kódy settopboxů neumí.

Takže s tím diletantem bych se neoháněl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]