Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušeni internetu

Od: eva* odpovědí: 10 změna:

Chtěla bych se zeptat,jak mohu sama zrušit internet v mobilu,který nepoužívam,ale stejně mi neustále strhávají 20kč za připojení,aniž bych ho používala.Můžete mi prosím poradit?Děkuji Eva.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klus
hodnocení

2x

Nevíme co máte za telefon, ale jistota je, že zavoláte operátorovi a požádáte jej o zablokování internetu na vaše tel. číslo. Vše zdarma.

amo

Nekdy jde zrusit mobilni data v internetovem uctu v nabidce nastaveni - volba vypnuti/zapnuti dat, ihned online.

eva*
hodnocení

Děkuji to já vím,ale myslela jsem mimo pracovní dobu třeba ted.Doufala jsem,že to jde přes poslání nějakého kodu,jak to někdy bývá. I přesto děkuji za ochotu.

mcmerkurion*

... operátor je tam většinou 24dodin denně ...

eva*
hodnocení

Bohužel u Blesk mobilu je tam operator pouze v pracovní dny a jen do 18.hod.

iz*

U Blesk mobilu to jde přes internet – v samoobsluze.

nikdo*
hodnocení

2x

U vodafone to jde v internetové samoobsluze kdykoliv.

eva*
hodnocení

Ted to jdu zkusit najít v samoobsluze,snad se zadaří. Když ne,hold budu muset počkat do pondělí.*klik* Ale moc všem děkuji za ochotu,jste báječní!*palec*

hodnocení

1x

Dobrý den. Toto je přímo z jejich webových stránek:

Balíček lze deaktivovat zasláním SMS ve tvaru INTERNET(mezera)D na číslo 999340 nebo prostřednictvím internetové samoobsluhy na www.bleskmobil.cz.

jolo
hodnocení

0x

neustálé jak časo? co je ve vyučtování? čím se připojuješ a na jaké servery?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]