Nejste přihlášen/a.
Pěkně zdravím a prosím o radu. Mám staronový telefon Nokia 3720c-2. Už dlouhou dobu mám u dvou emailových adres nastaveno, aby mi do telefonu přišla SMS - avizo o příchodu nového mailu. Včera jsem telefon otevřela. Potřebovala jsem zjistit právě to typové číslo, které je uvedeno uvnitř. Baterii jsem vyndala, zase vložila, telefon uzavřela. A od té doby mi přestaly chodit zprávy o nových mailech. Klasická SMS dojde, dojde i zpráva o zmeškaném hovoru v době, kdy byl telefon vypnutý.
U obou mailových adres jsem kontrolovala nastavení přeposílání. Operátor - Vodafone. Pamět v telefonu - dost plná, ale poměrně velké množství starých zpráv jsem shodou okolností smazala ještě před otevřením telefonu a pak mazala i po zjištění problému. Vymazat úplně všechno se mi nechce, některá přání jsou mi stále milá. Přibližně tisíc zpráv je mé snachy, dřívější majitelky telefonu. Lézt do jejích zpráv nechci, maže si je příležitostně při návštěvách sama.
Kdepak může být problém?
Co kdybyste zkusila nechat si místo avíz posílat přímo ty e-maily? Vodafone posílá začátek e-mailů ve dvou zprávách, kratší e-mail tak dostanete do mobilu celý. Služba je zdarma.
Já si něco nechávám posílat na T-mobile a něco na Vodafone. Občas se stane, že některý e-mail na mobil nedorazí, ale není to příliš časté (± třikrát do roka).
[Problém nemusí být v mobilu, může být u poskytovatele freemailu nebo u operátora.]
Už se to spravilo. Už zde mám informace o všech testovacích mailech a správně chodí i SMS o aktuálních mailech. Přesto pokračuji v mazání starého.
Radě o možnosti nechat si zasílat celé maily moc nerozumím. Myslím, že můj mobil ani není uzpůsoben na připojení k internetu. Nikdy jsem po tom moc nepátrala, celkem nemám o internet v mobilu zájem. A skutečně dostanu většinou dvě SMS, takže si začátek mailové zprávy mohu přečíst.
Ony to nejsou celé e-maily, ale jejich texty → dozvíte se od koho email je, na kterou adresu přišel a začátek elektronické zpravy. Je-li e-mail kratší, vejde se celý text do dvou SMSek.
Je potřeba se přihlásit do Samoobsluhy Vodafone a zaevidovat adresu (např. Bimbam@vodafone.cz). V návodu se píše jenom o posílání SMSek na e-mail, ale funguje to i naopak.
Po obdržení potvrzovací SMS si ve schránce (Seznam, Centrum, Gmail,...) nastavte zasílání kopií (!) na nově vytvořenou "vodafonskou"adresu.
Vodafone nijak neomezuje počet e-mailových adres, takže si můžete posílání kopií zpráv nastavit třeba ve dvaceti schránkách.
Zkuste PROMAZAT a také zkuste vyloučit chybu u operátora, ...a to tak, že si vytvoříte e-mail na atlas.cz a poté zadáte zasílání na mobil "Upozorňování na mobil" - tak se to tuším v tom Nastavení jmenuje...Z ATLASu mi chodí dlouhé roky všechna avíza na mail naprosto spolehlivě... Možná někdo z vašeho okolí má mail na ATLASu, tak tam jenom nastavte ta avíza na mobil a uvidíte, zda perfektně fungují - pokud NE, je chyba na vaší straně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.