Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už 3 roky používám obyčejný frézkový strojek Phillips. V té době asi za 7 stovek, takže nic moc. Hrozně dře a neoholí úplně hladce, se strništěm prakticky nehne vůbec, musím čekat až 3 dny, aby oholení za něco stálo.
Chtěl bych tedy nový. A zajímalo by mne, jestli mám na moje tvrdé a krátké vousy zkusit planžetový? Holím se minimálně jednou za dva dny, ale často i každý den. A na to, jak jsem se dočetl, frézkové moc dobré nejsou.
Koukal jsem tedy po nějakém frézkovém Braunu, v ceně okolo 2500. Můžu za tu cenu očekávat , že mne oholí hladčeji a bez podráždění, než starý Phillips? Nebo nemáte nějaký tip na konrétní strojek? Díky
Podívejte na odkazy tady rešeno na Poradte vícekrát i v poslední době..
Sám používám (už 12 let?, nebo víc...) Philishave 6830 (české stránky jsem nenašel), frézkový. Už se dlouho nevyrábí, tehdejší cena cca 4500,-, dvakrát vyměněny frézky, loni v listopadu jsem měnil nabíjecí baterie (za 2xAA NiMH Sanyo Eneloop); před ním jsem chvíli používal planžetový Bebo Sher Junior , bída a děs, výrobek NDR (pro zapomnětlivé - Německá demokratická republika). Při denním holení vydrží Philips na jedno nabití baterie "holit"víc jak měsíc...
Planžetový oholí lépe, ale i u takové značky, jako je Braun se prodře planžeta dřív, než uplyne 2letá záruka. A při pokusu o reklamaci mi bylo sděleno, že je to běžné opotřebení a nashle... Planžeta stojí 6 – 700Kč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.