Nejste přihlášen/a.
Uvítám radu zkušenějšího při nákupu mobilu.
Hledám nějaký odolný model, se kterým můžu zacházet třeba v rukavicích a můžu ho hodit do tašky s nářadím. Měl by být, pokud možno, nový. Pokud ale existuje spolehlivější bazarový model, je mi to jedno.
Chci, aby měl velká tlačítka, dobře čitelný velký dispej (nejlépe černobílý) a cenu do 2.000,- Kč.
Čím méně bude mít funkcí, tím lépe.
já osobně používám cca rok nejobyčejnější nokii 1600
za tu dobu mě snad 100x spadl na zem, mám ho v práci, venku prostě všude a vše funguje jak , má! repráček je excelentní,( velmi hlasitý, takže slyším i v tom největším randále. (stačí jednou za čas celý mobil vyluxovat) a stále funguje, baterie minimálně vydrží 1 týden!
když se mi tento mobil ztratí nebo rozbije tak mě to nebude tolik mrzet jak nejaký "našlapaný " mobil s "milionem" funkcí které já nikdy nevyužiji,
P.S. mobil je od toho abych se s nim v jakemkoliv prostředí dovolal! a né že budu "machrovat" že zam je fotak s 5mpx, a buhví co ještě atd,atd
a až se mi jednou ztratí tak si vždy koupím ten nejjednoduššíí mobil od NOKIE
Takže mohu doporučit NOKII 1600 ![]()
Měl jsem velmi dobrou zkušenost se Siemensem M65. Je celkem odolný vůči vodě (gumové krytky na konektorech i foťáku) i díky plechovému vnějšímu krytu i proti mechanickému poškození. Tlačítka jsou velká, v rukavicích by to neměl být problém. Má celkem originální design, někomu se nelíbí a někdo ho miluje. Díky výraznému zbarvení je i snadno k nalezení pokud se jen tak hodí do tašky s nářadím ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.