Nejste přihlášen/a.
Hledal jsem na internetu (ale asi špatně) schémata několikati televizí. Konkrétně se jedná o televize Tesla Pluto, Tesla Color 343, Tesla Color 416 a Tesla Color 430. Za odpovědi děkuji.
Zdravím, něco jsem našel tady:
Ale je to fakt dost náročné. Musíš naguglovat všechny možné kombinace názvů, aby Ti něco vypadlo. Nebo zkus nějaká fóra třeba na Bastlírně, nebo a soukromých stránkách sběratelů Tesláckých TV. Jak jsi dopadl s tou obrazovkou z Merkura?
Za tu stránku děkuji a s tou obrazovkou se dá říct že jsem celkem uspěl. Zbírám totiž elektronky všech obrazovek a našel jsem v nich i elektronku z té obrazovky A31 120W (která byla ale z Pluta) a snažím se z ní něco zjistit.
Teď Ti nějak přestávám rozumět...sbíráš elektronky obrazovek? Elektronky z obrazovek?
Obrazovka je přece v podstatě druh elektronky (zobrazovací elektronka). Sbíráš obrazovky?
Ještě mě napadlo, mrkni po antikvariátech po nějakých knihách o televizích.
Pokud sbíráš i jiné elekronky z televizí a rádií, nějaké se mi ve sklepě ještě válí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.