Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schema TV TESLA

Od: svty* odpovědí: 6 změna:

Hledal jsem na internetu (ale asi špatně) schémata několikati televizí. Konkrétně se jedná o televize Tesla Pluto, Tesla Color 343, Tesla Color 416 a Tesla Color 430. Za odpovědi děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Zdravím, něco jsem našel tady:

master.elant.cz/...

Ale je to fakt dost náročné. Musíš naguglovat všechny možné kombinace názvů, aby Ti něco vypadlo. Nebo zkus nějaká fóra třeba na Bastlírně, nebo a soukromých stránkách sběratelů Tesláckých TV. Jak jsi dopadl s tou obrazovkou z Merkura?

svty*
hodnocení

Za tu stránku děkuji a s tou obrazovkou se dá říct že jsem celkem uspěl. Zbírám totiž elektronky všech obrazovek a našel jsem v nich i elektronku z té obrazovky A31 120W (která byla ale z Pluta) a snažím se z ní něco zjistit.

pravdomluvny*

Teď Ti nějak přestávám rozumět...sbíráš elektronky obrazovek? Elektronky z obrazovek? :)

Obrazovka je přece v podstatě druh elektronky (zobrazovací elektronka). Sbíráš obrazovky?

Ještě mě napadlo, mrkni po antikvariátech po nějakých knihách o televizích.

Pokud sbíráš i jiné elekronky z televizí a rádií, nějaké se mi ve sklepě ještě válí... :)

svty*
hodnocení

Ano, zbírám obrazovky. Ale když je rozbytá ebo má poškozené vakuum, tak oddělím Elektronovou trysku (tím sem myslel elektronkou z obrazovky) od té "baňky".

jabraka*
hodnocení

0x

Dostaly se mi do ruky zcela náhodou servizní návody výrobků TESLA od roku 1970 až 1977.Ale tvoje televizory už se do nich nevešly,ale taktéž jde o asi 70 výrobků.Eduard Kotek byl v té době špičkový elektronik a autor.

JABRAKA

stybba
hodnocení

0x

Nasel jsem zajimave skladiste schemat. Myslim, ze tam jsou vsechny TV TESLA, ktere hledas...

master.elant.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]