Nejste přihlášen/a.
Mohl bych poprosit o radu?
Mám satelitní příjímač Multibox HD od Slylinku a chtěl jsem si naladit nové programy, ale stalo se mi to že se mi jich naladilo přes 4000, některé samozřejmě nejdou. POtřeboval bych poradit s tím jak editovat seznam programů, Potřeboval bych třeba dostat ČT1 z místa 4059 na pozici 1.
prosím o radu
Spustit automatické ladění a možná přes všechny satelity je naprostá blbost. Nejlépe všechny naladěné kanály vymazat, případně tovární nastavení a ladit po transpordérech. Toto je současný stav Skylink.
Je možné, že ve Firmware satelitního přístroje parametry některého transpordéru nesouhlasí, takže se musejí opravit. Taky může transporder chybět, takže se musí doplnit.
I tak budou naladěny placené kanály, možno příslušný transpordér vynechat, popřípadě kanály jiných poskytovatelů. Tyto se pak již lehčeji vymažou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.