Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužená záruka

Od: rokoo odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, který výrobce spotřebičů dává na své výrobky proidlouženou záruku? Vím je BEKU, ten dává na vybrané zboží 5 letou záruku, Amica dáva také na vybrané výrobky + 2 rokyzáruky navíc a PHILCO také 5 let. Jsou ještě nějaké jiné značky, o kterých víte, že dávají prodlouženou záruku?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

2x

nabízeli mi to v okay,planeu,baumaxu( na black and decker).. na různé zboží,různých výrobců,chtěli připlatit. takže si myslím,že to nedává výrobce,ale prodává prodejce *nevi*

72mona3*
hodnocení

0x

Určitě mi to nabízeli u Ety.

...a v Euronics jsem se setkala s tím, že za příplatek nebudete muset čekat na vyřízení reklamace, rovnou vám zboží vymění... *zed* M.

doplněno 10.02.17 20:48:

Takže ještě jednou. U Ety. Zdarma. Jen jsem se měla kamsi registrovat a to se mi nechtělo.

hodnocení

0x

No v elektrech si jde za prachy priplatit prodlouzenou zaruku.

On ale mysli , firmy , ktere to nabizeji zadaco ke svym vyrobkum.

hodnocení

0x

Je to jenom další vychytávka jak vytáhnout z lidí víc peněz. Tu prodlouženou záruku dává snad každý, ale musíte si ji zaplatit. Mám známého zrovna v obchodě Okay a ten mi řekl že to je úplná blbost. Když výrobek vydrží ty dva roky, tak prý vydrží i víc jak pět let. Pokud je tam to dobře známé "kurvítko", projeví se to do dvou let, nebo i za kratší dobu. Takže jsou to jen vyhozené peníze. A ještě pozor na to, že musíte horko těžko dokazovat, že jste výrobek pět let používal podle jejich norem a nezpůsobil závadu sám.

doplněno 10.02.17 20:13:

Tak to se omlouvám. A zeptám se. Ta prodloužená záruka je v ceně, říkáte. Tak mi nejde trochu do hlavy, proč ji nedají rovnou a jen ji nabízí, když je teda zdarma. Jste si jistý, že cena se s prodlouženou zárukou nenavýší? Nějak mi to nepřijde logické. Teď už nemám čas, ale zítra se na to schválně podívám, jak to teda funguje.

rokoo
hodnocení

Asi se špatně chapeme, mě nejde o zaplacení si prodloužené záruky na prodejně. Jde mi o spotřebiče do kuchyně: pračka, myčka, trouba, varná deska, lednice. Určití výrobci těchto spotřebičů nabízí prodlouženou záruku rovnou v ceně nikoliv s příplatkem. U značek výše uvedených vím, že toto nabízí, ale jde mi o to, zda nejsou ještě jiné, o kterých nevím :)

majsterjoe*

Tak napříkald LG udává delší záruku x let na motor pračky, jenže po dvou letech může odejít elektronika a na to už se záruka nevztahuje. Takže tolik k prodloužené záruce.

No já jsem si myslela, že bude někde háček. Určitě to není akce proto, aby byl zákazník co nejdéle spokojený se spotřebičem a mohl ho používat vesele spoustu let a nemusel kupovat jiný, tak jako tomu bylo dříve. Mají to velmi dobře promyšlené. Tohle je také chytrácký marketingový tah v zájmu prodejce, určitě není vymyšlen pro dobro zákazníka. Ale je to prozatím nabízeno zdarma. Jde jim o to, aby zákazník koupil spotřebič u nich. Nebude trvat dlouho a ostatní se přidají. Ale tyto záruky jsou jak říkáte na určité vady, nebo problémy, nevztahují se na všechno. Přečetla jsem si také za co všechno výrobce neodpovídá a na co záruka neplatí a je toho tolik, že ta záruka nemá smysl.

hodnocení

0x

Prodlouženou záruku nabízela i MORA a GORENJE.

lll*
hodnocení

0x

Z tohoto důvodu jsem koupil sušičku právě Beko. Byla za stejnou cenu ve stejné kategirii funkcí jako "čistokrevnější" konkurence, ale s 5 letou plnou zárukou. Už teď vim, že nebudu nic než spotřebák platit, po pěti letech až něco odejde co neopravim s tím co doma je pujde do sběrného dvora.

athenaise*
hodnocení

0x

Já měla Whirpool myčku

rv*
hodnocení

0x

Snad každý, z těch méně známých

Hoover, Candy až 11 let na motory registrace-zaruka.cz/...

GoGen 40 měsíců na LED TV gogen.cz/...

rokoo
hodnocení

A nevíte nhodou jak je to přesně s prodlouženou záruku u značky PHILCO? Na stránkách uvádějí, že velké spotřebiče, je možné zaregistrovat a pak k ním dostanete 36 mesíců navíc. Je to pro všechny spotřebiče, nebo jen vybrané modely?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]