Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si koupit za tv - HD nebo fullHD

Od: carolca odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit, jestli si mám koupit tv HD nebo fullHD. Každý mě říká něco jiného. O peníze nejde. Využiju vůbec fullHD v době cca.5let. Děkuju za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud si osadíte domácnost patřičnou elektronikou vč. kamery tak ano. Jinak jsou to zatím vyhozené peníze i když vám na nich nezáleží. Za 5 let bude cena optimální a využití 100%. Jinak je to trošku nadčasové. Pravdu máte, že se názory různí. Je to od případu, na co všechno budete televizi využívat.

jak je uvedeno, pokud si ktomu dokoupíte Blue-ray přehrávač, který výjde na cca 10 až 12tisíc a "BR" disky také stojí několik stovek, nebo full hd kameru,nebo foťák s full hd výstupem, tak to asi využijete. Pro běžné užití není však není nutné.

tronmkiheda*
hodnocení

0x

Já osobně bych voliv Full HD televizi (1920*1080). Využít se to v současné době už dá, např. TV Nova vysílá přes satelit právě v tomto rozlišení a o vysílání uvažuje i ČT, prý by tak měly být vysílány olympijské hry příští rok, v tomto vysokém rozlišení vysílá např i Eurosport (anglická verze). Nicméně pozor! K tomu je třeba pořídit nejen Full HD televizi, ale i satelitní reciever, který je schopen vysílání v tomto rozlišení přijímat a ten je o něco dražší. Navíc, pokud budete chtít sledovat Full HD vysílání, budete za to muset svému poskytovateli (např. Skylink) zaplatit něco navíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]