Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na mobil mi chodí každé pondělí sms s ceníkem od tamda.eu. Vůbec nevím jak jsem k tomu přišel a jak to zrušit. Operátor mi neporadil. Jako odesilatel je uvedeno tamda.eu a nedá se na ně odpovědět. V textu je jen ceník a není tam uveden způsob jak zasílání zrušit. Na uvedeném webu je spousta rozsypaného čaje.
Kdyby někdo věděl, budu rád.
Caj na webu neni, je tam spousta info jak cesky tak vietnamsky.
Zkus jim dat vedet at s Tebou nepocitaj.
společnost TAMDA FOODS, s.r.o.
registrovaná: Městským soudem v Praze oddíl C, vložka č.100920
Sídlo: Libušská 319, 142 00 Praha 4
IČO: 27160840, DIČ:CZ27160840
Rychlý kontakty: 604 798 999 - 778 078 383 - 774 018 383 - 778 501 888
+420 222 132 119
+420 604 798 999
Chodí to pokaždé ze stejného čísla? Jak operátor nepomohl? zaltačit na něj...Pokud to chodí ze stejného čísla, tak zablokovat.
Místo čísla je tam tamda.eu. Číslo se nezobrazuje. Nejde na něj odepsat ani zavolat.
Operátor mi odepsal:
Dobrý den,
pravidelné posílání těchto SMS jste si zřejmě objednal u odesílatele nebo jste s tím souhlasil při objednání jiné služby. Stejným způsobem by proto mělo jít zasílání nevyžádaných SMS zrušit. Tato informace bývá většinou uvedena přímo v textu SMS.
Bez konkrétních údajů Vám touto cestou nemůžeme doporučit žádné konkrétní řešení. Děkujeme za pochopení.
S přátelským pozdravem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.