Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval bych pomoc ohledně mých sluchátek. Používal jsem je ani ne půl roku. Když jsem si je nedávno zase po delší době nasadil, zjistil jsem, že levé suchátko hraje velmi slabě. Můj kamarád mi řekl ať je pošlu na reklamaci, ale doma jsem nenašel účet, protože mi byly suchátka darovány... tím pádem ani nevím, z kterého jsou obchodu. Zkoušel jsem i zákaznickou linku apple ale pán mi řekl že mi nepomůže, že by mi mohl jen poslat adresy servisních míst :/
Co byste dělali na mém místě? Děkuji předem za odpověď
jaká? Osobně preferuji SONY, možná nějaký model od KOSS nebo Sennheiser, ale ty už žijou jen z jména a kvalita je už jinde, Beats bych nechtěl ani zadarmo
Bmbx, s tím co jsi napsal o kvalitě sluchátek jednotlivých výrobců mohu jen souhlasit. Přesto by mě zajímalo, proč se fa Beats dostala do pomyslného žebříčku kvalitních sluchátek (hlavně u mladých lidí - že by už byli natolik hluší).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.