Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá koupit tablet s číny který umí česky. popř. jaký?
díky
Předpokládám, že tím "s číny" myslíte "přímo obědnat f číně" a tím "umí česky" máte namysli českou lokalizaci operačního systému. Při objednávání z Číny bych doporučoval vybrat tablet takový, který bude obsahovat v popisu produktu informaci, že tablet obsahuje Češtinu, jinak je to loterie s nevýhodným kurzem. A co se týče konstrukce: vzhledem ke zkušenostem s kvalitou baterií a jejich ochotou hořet - vyhnul bych se tabletu plastovému.
tak teda zmínka o tom, že čínské baterie mají ochotu hořet mě docela pobavila. Zhruba asi 110% baterií se vyrábí v Číně, dobře můžeme tedy polemizovat o tom že baterie pro zavedenou značku, mají lépe ohlídanou technologii výroby, proč mi teda všechny možné značkové baterie, nahrazené "no name" čínou slouží lépe, mají znatelně lepší výdrž i životnost? Značková Brother měla menší výdrž - nahrazena články pro modeláře z číny a funguje nepředsatvitelně lépé, značková Canon ztratila kapacitu, neznačková z číny funguje mnohem lépe, značková polaroid nedržela tak dlouho nabitá, jako neznačková z číny...atd... A požár? Asi mám nepředstavitelnou kliku Malér s baterkami ve formě požáruměl značkový Samsung a letadla od Boeingu
Asi řeč jen o tabletu takže Lenovo. Ovšem dotaz zní jinak. Asi to nestojí za to. Čeština nejistá, nemožnost reklamace, clo plus DPH a náklady s tím spojené
Máte pravdu, že dotaz zněl jinak, a to jestli se "dá koupit tablet s číny, který umí česky. popř. jaký?" O rentabilitě ani slovo. O brandu Lenovo ani slovo. Možná odpověď: 1) ano dá. 2) kovový.
tablet ----- Tablety Xiaomi a Huawei podle Tebe neexistují?
A jsou dokonce soupeřem iPadu - neż něco budeš napadat,kde se mrkni na internet,od toho tady je ! huawei.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.