Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkrat v zásuvce a vypadla elektrina

Od: lenka456 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, před chvílí jsem vydávala a vysavačem jsem omylem lehce posunula prodluzku,ve které zajiskrilo a následně vypadla v části domu elektřina. Jeden jistič spadl dolů, tak jsem jej vrátila zpátky nahoru ale elektřina stále nejde. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olgojchorchoj
hodnocení

0x

Při zkratu se často stává, že vypadne i další následný jistič - např v rozvaděči u ,,hodin´´ - tedy u elektroměru

doplněno 07.02.17 13:57:

Pokud to je jen v části domu - nemáte náhodou ještě klasické pojistky - třeba i za elektroměrem v tzv fejfarce? Pak je možné, že vypadla jedna fáze.

albatros498022*
hodnocení

0x

Kontrola veškerých jističů na trase k zásuvce/ nejjednodušší po jednom vyhodit a nahodit zpět/

blondyn
hodnocení

0x

Taky mě napadlo že by to mohlo být dalším jističem, ale když je výpadek jen v části domu... Nezůstala ta prodlužka v zásuvce?

lenka456
hodnocení

Děkuji za odpovědi, vím že venku máme ještě nějaké pojistky, opravdu se v tom nevyznam, pockam na dalšího člena rodiny, uděláme vše co jste nám radili a snad to pomůže.
Prodluzku jsem že zásuvky vyndala

lenka457
hodnocení

Elektřina už funguje, pomohlo nahození pojistek venku. Děkuji za pomoc. Hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]