Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze smazat kanály u TV LG?

Od: huppi® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, u TV LG asi nelze vymazat opakující se kanály jednoduchým způsobem - u jiné značky se to dalo. Nemohu na to přijít u LG značky. Nezobrazuje se na obrazovce volba SMAZAT... nevím, pod čím to mám hledat. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslím že mi to taky nešlo, řešil jsem to volbou přeskočit.
doplněno 05.02.17 11:12: Jo a dal jsem je nakonec seznamu.

hodnocení

0x
Je to možné.Stahnete si program ChanSort a zde na poradně pohledejte mou odpověď,už jsem jednou na stejný dotaz odpovídal.
Pokud Vám stačí jen přesunout nepoužívané programy na konec seznamu programů,musite aktualizovat firmware televize na nejnovější verzi,ta už podporuje multi změnu kanálů,tedy ne jen výměnu jednoho za druhý navzájem.
Tou "multi změnou" myslím označení více kanálů najednou a jejich současné přesunutí na požadované místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]