Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval bych poradit ohledně pískání reproduktorů.Ktéré spůsobuje tento zesilovač aliexpress.com/... Zakoupil jsem jen desku z mikrospoji a zbylé kondenzátory atd jsem naletoval Bohužel zjištuji že současný zesilovač tiše píská skrz reproduktory. Bohužel netuším proč? Poradil by někdo co stím.Zapojení mám podle manuálu z youtube.Při zeslabení či zesílení je slišet pískání. Mohlo by to být špatně zvolenýmy potenciometry či čím?
no je tam kladná zpětná vazba, kde vzniká je třeba zjistit buď osciloskopem, nebo blokováním kodenzátorem, začíná se od napájení , přidat na vývody + a - kondík 470mikro. Pak k němu keramiku 100k. nechat zaojené, pokud to nezmizne, pokračovat podle dokumeentace v blokaci naájení jednotlivch polovodičů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.