Jak silným kabelem a s kolika žilami je řešena elektrovýzbroj vozíku za auto, připojeného klasickým 7 pinovým konektorem. Dočetl jsem se, že barvy jsou stanovené normou, jak je ale tlustý kabel se nikde nepíše Ví někdo? Děkuji
Průřez 4mm mám k cirkuli kde je 4Kw motor a 5x4 má v průměru cca 2 cm potřeboval by ho 2x-no nevím kama by ho provlékal(do světel,zástrčky)
fik
Neblbni,z 6mm kabelů mám udělaný startovací kabely který jsou schopný přenést stovky ampér. To by jsi na tom vozíku vozil generátor pro sovětský raketoplán?
To vůbec nemusíš řešit,tam nejsou žádné extrémní proudy,ty kabely napájí jenom žárovičky,z nihž nejsilnější je 21watů . Kupoval jsem na vozík kabel přímo určený k elektroinstalaci na vozíky a 7 pinovou zásuvku,a kabely mají průřez 0,75mm. Drží to celý roky,žádné problémy.
Hlavní je aby to bylo homologováno k použití na vozík,a nejde jen o normu,jde o to aby ta izolace pod vlivem soli,vody a venkovních podmínek nepopraskala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.