Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí blikání u čelové svítilny

Od: knick odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych použít nějakou čelovou svítilnu (kvůli rozměrúm) nebo sv. na kolo k běžnému svícení, ale vadí mi, že snad všechny mají funkci blikání. To znamená, že při vypínání se vždy musí přepínat na blikání, případně menší intenzita svícení či stroboskop. Chtěl bych jen svítit a vypnout. Neznáte někdo možnost jak toho dosáhnout? Díky. Zdeno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jasper*
hodnocení

2x

Tak koupit takovou co to nemá, mamžel jednu měl a myslím, že ji kupoval v Hornbachu a stála ho kolem 100kc, uměla jen vypnout a zapnout, žádné blikání.

hodnocení

2x

Vetsina celovek co jsem potkal umela svitit, blikat a zhasnuto.

albatros498022*
hodnocení

0x

Jediná rada koupit takovou která blikání nemá, je jich celkem dost, nebo svítilnu, která se rozsvěcí v posledním zvoleném režimu, ale u levných toto nehledejte.

lll*
hodnocení

0x

Blikání je tam proto, že to jednak štří baterie (blikat vydrží déle, než spojitě svítit) a je to lépe postřehnutelné např. řidiči v silničním provozu. Nechcete-li si z nějakého důvodu koupit takový model, který by splňoval tento Váš požadavek, nezbyde než nahradit vnitřní elektroniku obyčejným přepínačem I/0 vhodného typu, což je práce a málo zábavy.

knick
hodnocení

No mi právě o to hraní si jde a práce mi nevadí. Proto byl položen dotaz na možnost změny. Trojko, tam právě normální vypinač není. Vím (myslím si), že by šel přidat vypinač a světlo ve stavu svícení vypínat tímto přidaným vypinačem, ale to není ono... Nebo že by šel původní vypinač odstranit a dát jednoduchý jiný? Asi ten origo vypinač tvoří to zeslabení svitu či blikání. Třeba někdo bude vědět a odpoví na otázku a ne co šetří energii..Zd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]