Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych použít nějakou čelovou svítilnu (kvůli rozměrúm) nebo sv. na kolo k běžnému svícení, ale vadí mi, že snad všechny mají funkci blikání. To znamená, že při vypínání se vždy musí přepínat na blikání, případně menší intenzita svícení či stroboskop. Chtěl bych jen svítit a vypnout. Neznáte někdo možnost jak toho dosáhnout? Díky. Zdeno
Blikání je tam proto, že to jednak štří baterie (blikat vydrží déle, než spojitě svítit) a je to lépe postřehnutelné např. řidiči v silničním provozu. Nechcete-li si z nějakého důvodu koupit takový model, který by splňoval tento Váš požadavek, nezbyde než nahradit vnitřní elektroniku obyčejným přepínačem I/0 vhodného typu, což je práce a málo zábavy.
No mi právě o to hraní si jde a práce mi nevadí. Proto byl položen dotaz na možnost změny. Trojko, tam právě normální vypinač není. Vím (myslím si), že by šel přidat vypinač a světlo ve stavu svícení vypínat tímto přidaným vypinačem, ale to není ono... Nebo že by šel původní vypinač odstranit a dát jednoduchý jiný? Asi ten origo vypinač tvoří to zeslabení svitu či blikání. Třeba někdo bude vědět a odpoví na otázku a ne co šetří energii..Zd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.