Ahoj. Potřebuju reg.zdroj, na nějaké hobby bastlení. Chtěl bych si jej postavit, vybavení mám. Uvažuji o tomto modulu z číny, a trošku jej poupravit a vytunit dle svého m.aliexpress.com/... Jako zdroj bych dal nejspíše toroidní trafo. (24 volt) Chtěl bych to co nejlevněji, pro mě jako pro studenta- zároveň ale kvalitní. Co si o tom myslíte? Děkuji
Jako zábava dobrý, osobně bych mu nevěřil a když bych si chtěl stavět pro radost, radši bych si hrál s arduinem. Škoda, že za mých mladých let takové možosti nebyly.
Pokud chcete stavět pro zábavu, tak klidně. pokud chcete něco praktického, tak v žádném případě. Jen na první pohled: potenciometry moc blízko u sebe, takže vypájet a dát je na panel dál od sebe, vzadu, tam kam přijde chladič na ten výkonový prvek, je těsně vedle stěny toho budoucího chlediče modrá svorkovnice. takže obtížný přístup k ní, atd.
kulpix*
Chci něco praktického a výkonného. Hračičky si můžu udělat sám. Tím tuningem jsem myslel, že si tam dám ARIPOT, celé to dám do krabičky a výkon.tranzistory dám na chladič.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.