Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám TV Samsung, která je údajně Smart, takže mimo wifi má třeba ovladač asi s 25 tlačítky. Co ale není smart je zadávání textu do textových polí (internet, address barr, přejmenování Kanálů, zadávání IP a názvů), což funguje jen tak že má mřížku znaků
ABCDEFGHIJKLM
NOPQRSTUVWXY
Z1234568...SPACE,enter
a dá se to ovládat jedině šipkami. což rozhodně smart není, spíš to vypadá, že to vymýšlel nějaký UX noob, obzvášť když ovladač má 25 tlačítek.
Existuje nějaký program, který by umožnil nějaké kloudné zadávání znaků, třeba T9 aspoň do té TV samsung?
hardwarové Krámy kvůli tomu rozhodně pořizovat nechci.
jako jo, asi by to šlo tam jedním usbečkem připojit klávesnice nebo snad přes wifi, to mě nenapadlo, momentálně ale žádnou externí klávesnici nemám.
Ale mě zajímala rada na využítí stávájícího ovladače TV (když jsem psal v závorce jako jeden z příkladů vstupní metodu textu T9 jako z mobilních telefonů)
PS: TV není dotyková...
Smart sa volá preto,lebo mimo len pozerania obrazu sa na ňom dajú spúšťať aplikácie pomocou internetu a nie preto,že nieje plnohodnotná klávesnica.Smart hodinky a náramku nemajú žiadný iný diaľkový ovládač a sú smart.Mne v prehliadači na smart telke funguje bezdrôtová myč,ktorú používam v notebooku.Na niektoré televízory je možnosť aj dokúpiť ovládač s normálnou klávesnicou alebo prenosnú klávesnicu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.