Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírovaní fotek na DVD z notebooku

Od: luck* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,prosím o radu .Jsem v tom laik,mám v notebooku hafo fotek .Chtěl byt si to nahrát na DVD,co kdyby se notas pokazil a množství fotek pryč.Prosím ,poradíte postup jak na to? Mám Windows 10.Moc děkuji a přeji hezký den .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Mám hafol fotek ( asi 8 000 ) na One Dříve a to samé na Disk od Google.A ještě na flashce na ten umělohmotný, poškrábatelný a neodolný teplu, nedej bože, požáru raději nic nedávám.

doplněno 01.02.17 11:55:

Když vyhořím, nebo podobné a koupím novou techniku, tak se stačí přihlásit a mám vše doma.;)

doplněno 01.02.17 11:59:

Zase ta nápověda.Jasně že na One Drive.Tablety jsou na prohlížení a ne na psaní a mám to spočítáno.:(

hodnocení

0x

Dáš disk do mechaniky, vybereš fotky, kopírovat, do disku vložit. Nebo fotky označíš a přetáhneš myší na ikonu vypalovačky. Raději si ale pořiď externí disk a dělej pravidelnou zálohu.

luck*
hodnocení

Díky za radu,zítra pořídím ten disk .To asi bude lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]