Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtečka otisku prstů

Od: vladislav odpovědí: 9 změna:
Je tato funkce u telefonů jen jako by pomocná,nebo se bez otisku-když je to nastaveno- do telefonu nedostanu? díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dostanete...Pokud máte nastaven otisk, tak bude ještě telefon vyžadovat zadání PINu (nikoliv současně, ale buď jedno, nebo druhé).

fran56ris*
hodnocení

1x

Čtečka otisku slouží místo zadávání hesla.Pokud jí budu nutit jiný prst,než ten nastavený,tak se mi objeví obrazovka "Zadejte heslo".Kdo ho nezná,tak má smůlu.

Stejné je to u počítače,pokud se budu přihlašovat pomocí kamery.Nepozná mne - chce heslo.:)

vladislav
hodnocení

Jde mi o to,ze když zvolím otevření telefonu klasickou cestou,při nastavení čtečky,tak se stejně do telefonu dostanu.Koupil jsem Lenovo A7010 a tak to u něj funguje.Není někde problém? Jinak je to o ničem.diky
To tak musí fungovat.Čtečka nemusí mít vždy 100% spolehlivost. A když se rozbije, tak se do telefonu dostanete jak?
vladislav
hodnocení

No jo,tak to je o bezpečnosti o ničem...A když se mi rozbije hlavní zapínací knoflík a nemůžu telefon zapnout,tak ho taky musím dát do servisu.

Čtečka otisků je přece o určitém zjednodušení přístupu do telefonu, případně zrychlení..

To, že její funkce ještě pro jistotu zálohována pomocí PINu je dobré a potřebné.

A upřímně řečeno..povězte mi, co tak důležitého v mobilu máte, že Vám to dělá problém? Možná pokud jste agent CIA, CIC, MI5...je to důležité pro národní bezpečnost?

A pokud se Vám mobil rozbije..a mosíte ho dát do servisu...To byste se pak nebál, že při odblokování Vám nějaký servisák data "vyluxuje"? Vždyť je to to samé.

vladislav
hodnocení

Bral jsem to tak,že když nastavím přístup přes čtečku,tak už ho nikdo jiný nepoužije.Nejde o nějaké tajemství,ale o to,že holka(6 roků,jiné bydliště)má věčně provolaný kredit a samozřejmě že se nikdo nepřizná,že si z něho volal.Pin je o ničem, starší sestřičky ho vždy zjistí...
Bože..Tak ji to nastavte Vy..Otisk prstu (prstů může být i více, třeba její, tatínka i maminky) a heslo nastavte desetimístné a neříkejte jí ho.Heslo budete pro jistotu znát jen Vy.To už potom opravdu nevěřím, že ho někdo zjistí, pokud ho sám neprozradíte.
vladislav
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]