Nejste přihlášen/a.
ahoj,poradi mi nekdo prosim?Mam Samsung g800 a pred par dny mi prestal fungovat.Nemuzu ho ani zapnout.Kdyz ho vysusnu,nejde ani podsviceni.V opravne mi rekli,abych si koupila novy,ze je skoda pebnez za opravu.Ani mi nedokazali rict,jestli je chyba v sowtvaru nebo hardvaru.Telefon nemam ani rok a nikdy jsem s nim nemela problemy.Potrebovala bych ho aspon naposledy zapnout,k vuli cislum,ktera jsou pro me dulezita.Prosim poradite mi,co bych mohla udelat?Pokud vubec neco..diky moc za radu Petra
Ahoj,zkus se podívat zda nejsou kontakty na baterii zaoxidované, kdyby byly měla by jsi vyhráno stačilo by je očistit čistícím prostředkem.
Pokud ani toto nepomůže zkus ho dát do nabíječky a poté zapnout, ale třeba až za 5 min po nabíjení,pokud se nic nestane je prabděpodobně vadná základní deska a telefon je K.O. pomohla by jedině výměna teto desky z jiného telefonu ale seznam už by tam nebyl...Snad se podaří zapnout...
Ahoj,predem diky moc za radu.Na baterku jsem se divala a je jako nova,tak si myslim,ze problem bude asi v te desce.Pritel mi rekl, ze se mu to uz jednou s mym telefonem stalo,rikal ze ho jakoby napruzil nebo prohnul,proste jakoby pokroutil,tak pak sel,ikdyz uz asi jen 5 minut.Dala jsem ho dle tve rady do nabijecky,tak ho zapnu a uvidim.Ale i tak mocmoc diky za radu.Ahoj Petra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.