Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabízený paušál od operátora T-mobile

Od: mella odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

včera jsem volal operátorovi T-mobile a nabídnul mi paušál: neomezené volání do T-mobile, sot sítě 100min, sms do všech sítí neomezeně a 1G internetu za cenu 250Kč s DPH.

Zdá se mi to dobrá nabídka, co si o tom myslíte vy?
Nemůže to být podvod?

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A v čem by podle vás měl případně ten podvod spočívat?
Jinak za tu cenu to určitě není špatná nabídka. Ale jestli je tato nabídka vhodná pro vás, to těžko posoudím. To už musíte vědět sám.

rora*
hodnocení

2x

To je hezká nabídka. Já mám neomezené volání do T-Mobile, neomezené sms, do ost. sítí 120 minut a 700 MB internet za 499 Kč s tím, že první dva měsíce to budu mít za 200 Kč. A to mám tarif pro mladé na synovo rodné číslo, neboť já už jsem věkový limit přešvihla.

ofdd
hodnocení

0x

Záleží, kolik provoláš..., mě to třeba přijde zbytečně drahý, když to provolám za 4 měsíce.

" sot sítě 100min" je co?

ovczaak*

sot sítě - že by ost sítě? napadlo vás prosté řešení této hádanky,které zní - překlep? a pro upřesnění,ost asi bude zkratka pro "ostatní".

mella
hodnocení

Zajímalo by mě ještě kolik tak je asi 1G dat? Může mi to někdo přiblížit? Když budu denně cca 1hod na internetu surfovat stačí mi to na měsíc?

Děkuji

vernon
Přes Operu Mini, pokud se uskrovníš a nebudeš stahovat videa a telefonu zakážeš stahovat aktualizace aplikací, tak to stačit bude. Při běžném netovém prohlížeči je i 5GB měsíčně málo...
Jinak, je to docela výhodná nabídka, operátoři tohle občas dělají, aby si udrželi zákazníky. Často se dá vyhandlovat i velmi dobrá cena, když třeba zákazník pohrozí odchodem ke konkurenci a podobně.
Ano, nám Čechům to připadá jako výhodná nabídka. Kilometr za hranicema kterýmkoli směrem už by se dneska takové "láci" vysmáli. Když si to holt necháme líbit, musíme být vděční i za to. V Polsku například nabízí stejný operátor za 420 rodinný tarif pro 3 účastníky - 3x neomezeně volání SMS i MMS do všech sítí 3x 5 GB dat a jeden dotovaný Huawei.
doplněno 31.01.17 14:43:

Však na ně dojde. Unie na kterou všichni nadáváme už má schválené zrušení roamingových poplatků v rámci EU. Takže pak ti už nikdo nezabrání, pořídit si tarif v Polsku a používat ho doma. Stejně má většina lidí dual sim, takže můžeme na české číslo přijímat hovory a z polského volat a využívat data.

mot
a jak si to nemame nechat libit?
se do polska odstehujte, kdyz chcete jejich tarify...
mot
si nejsem tak jisty,ze bude ten polsky operator nadseny, ze bude muset platit za tvuj roaming tady. tusim ze velkoobchodni cena ma byt nejakych 30h za 1MB.
coz u tveho prikladu je jenom za data skoro 5tis :) takze to nebude tak ruzovy, jak si vetsina neznalych lidi mysli :)
Nojo tak data zatím úplně neprošly. Mají tam po červnu navrhovaný maximální povolený doplatek 23 hal. Což dělá 230 za gigabajt. Tím to ..ZATÍM.. ztrácí na kráse.Kazdý rok jim z toho ale něco očešou takže ty naše žáby na prameni dlouho mít klidné spaní nemůžou. Navíc je tam to slovíčkaření že operátor může zákazníkovi který se příliš dlouho nachází v roamingu po předchozím upozornění zvednout o 23hal koncové ceny na cizím území ale ne že by musel. V Polsku startuje čtvrtý operátor A2 a milion virtuálů kteří všichni budou chtít prodat co nejvíc simkaret. A tak jestli dneska není problém sehnat predplacenku s 5 giga dat za 10 zlotých Nevidím jako nemožné že nenabídnou třeba za 20 předplacenku jen pro roamingová data.

mella
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za vaše názory, smlouvu si uzavřu. Hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]