Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se vás zeptat : bzučí mi mikrofon když si s někým chci zavolat tak v pozadí ten můj mikrofon jakoby bzučí jdu slyšet ,ale mikrofon prostě bzučí. Nevím jestli je to zvukovkou nebo připojením nebo že ten mikrofon už toho hodně zaziž a hodně mi padá na zem. Předem děkuji za odpověď.
Dělá to něco jiného. Já mám zkušenost, že pokud jsem k notebooku připojil externí mikrofon, tak mi bzučel, pokud jsem měl k notebooku připojen adapter. Pokud jsem jel na baterku, tak to bylo v pohodě.
no okud to dělá na adapter tak je to buď filtrace, ale to je mrum , ne bzučení, nebo je někde zemní smyčka, co je k N ještě připojeno? Externí monitor? Tiskárna? poodpojovat od noťasu a uvidí se.. při provozu na baterku zemní smyčka nevznikne. proto je kid
Řešil jsem tu před pár lety podobný problém. Při nahrávání komentáře k videu se v nahrávce z ničeho nic, bez zjevné příčiny objevil silný síťový brum. Dlouho jsem nemohl přijít na to, kde se brum bere. Veškeré pokusy o nápravu selhávaly (jiný mikrofon, odpojení všeho ostatního od PC, otočení napájecích šňůr, výměna kabelů, použití jiné zásuvky, přizemění skříně PC, odstranění všech spotřebičů z blízkosti PC...) Po několika týdnech jsem náhodně objevil, že se brum výrazně zmírní, když šáhnu na kovovou lampičku na stole (připojenou dvoudrátově, tedy neuzeměnou! Její přizemění ale vliv nemělo) . Mikrofonu, ani ničeho jiného jsem se zároveň nedotýkal. Metodou pokus - omyl jsem zjistil, že brum taky zmizí, když zasunu mikrofon do kusu uzeměné 1/2 coulové vodovodní roury. S tímhle bastlem jsem dodělal komentář k videu. Pak jsem vyrobil jakýsi uzeměný měděný stínící prstenec, který jsem chtěl na mikrofon navléknout. Než jsem ho ale stačil použít, brum z čista-jasna sám zmizel. Stejně tak, jako se před tím objevil, bez jakékoliv známé příčiny. Nikdy jsem nezjistil, o co vlastně šlo
. Už je to pár let a všechno je O.K. , ale ten měděný prstýnek mám stále připravený. Co kdyby?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.