Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám telefon s Androidem.
Chtěl bych se poradit co si mám nainstalovat do telefonu a PC abych si mohl zálohovat fotky a kontakty do PC a zpět?
Poradil by mi někdo?
Děkuji mockrát
zaregistrujte se do Google+ získáte zdarma 15 GB v cloudu Disk Google.
Do PC si nainstalujte Disk Google zkraceno.cz/...
do mobilu Disk zkraceno.cz/...
pro snadný přenos fotografií a tvoření alb z mobilu aplikace fotky Google zkraceno.cz/...
vše slouží k synchronizaci v jednom úložišti
Dobrý den,
mám účet na play.google.cz, do telefonu jsem si nainstaloval aplikaci CM Backup, tam dal zálohovat kontakty a fotky.
Vše se někam stáhlo a já nevím kde to najít?
Neporadil by mi někdo prosím?
Děkuji
K tomu,aby to fungovalo na PC přes aplikace Google,je potřeba používat prohlížeč Chrome.Tam v poště Gmail, po přihlášení, jsou i kontakty z telefonu.Vše je na úvodní stránce Chrome vpravo nahoře skryté pod tečkami.Po kliknutí se objeví aplikace, které jsou stejné i pro telefony a tablety.Vysvětlivky k synchronizaci se dají najít v nápovědě Chrome.
Tak nevím, adresu jsem zkopíroval a jsou tam blbiny.
Takže napsat v YouTube do hledání: prohlížeč Chrome.
V telefonu mám nainstalovanou aplikaci CM Backup, zálohoval jsem přes ní v telefonu jak kontakty, tak fotky atd.
V PC mám prohlížeč chrome také nainstalovaný a když se přihlásím do účtu google, vidím tam jen svůj kalendář, kontakty ani fotky nevidím nikde
Neporadíte mi prosím?
Máš vůbec nastavenou synchronizaci v Menu telefonu?
Položka synchronizovat s = a teď tam musí být Google.com,lze přidat co chceš, seznam.cz, outlok atd.
A ještě vybrat co chceš synchronizovat = kontakty a foto.
Nevím proč se to nahrálo dvakrát,ale jestli z tohoto nic nepochopíš,pak už nevím.
Zapoměl jsem na Disc googlu,ten snad vidíš,tam jsou uložená fota.
Dobrý den,
tak ještě jednou, mám v telefonu nainstalovaný CM Backup na zálohování dat.
V menu telefonu jsem si najel na účty - google a dal synchronizovat data atd.
V PC v googlu se mi objevil jen synchronizovaný kalendář, jinak vůbec nic tam není
Poradíte mi někdo? Klidněi úplně od začátku vše nainstaluji.
Děkuji
Super, stáhnul jsem si aplikaci fotky a už je vidím i v PC.
Pokud bych chtěl zálohovat videa, musím stáhnout ještě aplikaci videa? A pokud telefonní čísla?
Poradíte ještě prosím?
Na té hnědé fotce je ukázáno kde najdeš kontakty.Otevři si G-mail a nahoře vlevo (jak na obrázku ), klikni na spodek a potom v tabulce na kontakty.Pokud tam žádný nebude tak vyplň na zkoušku jeden ( jméno, příjmení a číslo ) a dej synchronizovat, někde to tam je.Tak jsem začínal před hodně lety.A v telefonu by se synchronizace měla projevit, případě probudit,ale pozor, někdy až za den,dva.
Ano tam jsem se dostal a podle vašeho postupu vytvořil kontakt na PC a nyní ho vidím v telefonu.
Jak ale kopírovat kontakty pravidelně z telefonu do PC?
Děkuji
Nic nemusíš, vždy když přidáš kontakt, tak se objeví na telefonu a obráceně, když si v telefonu napíšeš nový,bude v PC.A to je ta synchronizace.Pokud budeš mít ještě k tomu tablet, tak budou automaticky i tam.
Být tebou, tak si jednou provždy napíšu kontakty na PC.Pěkně i s adresami a emaily.
Aha, jen mi vysvětlete jakto, že v PC vidím jen asi prvních 8 kontaktů z telefonu? Jak ty kontakty z telefonu synchronizovat abych je viděl i v PC?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.