Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu?

Od: daneek odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,

mám telefon s Androidem.

Chtěl bych se poradit co si mám nainstalovat do telefonu a PC abych si mohl zálohovat fotky a kontakty do PC a zpět?

Poradil by mi někdo?

Děkuji mockrát

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

zaregistrujte se do Google+ získáte zdarma 15 GB v cloudu Disk Google.

Do PC si nainstalujte Disk Google zkraceno.cz/...

do mobilu Disk zkraceno.cz/...

pro snadný přenos fotografií a tvoření alb z mobilu aplikace fotky Google zkraceno.cz/...

vše slouží k synchronizaci v jednom úložišti

hodnocení

0x

Nějakou apku, jestli máš Samsung, tak Samsung Kies

daneek
hodnocení

Aplikaci si stáhnu a jak pak s googlem to spojit v PC?

daneek
hodnocení

Dobrý den,

mám účet na play.google.cz, do telefonu jsem si nainstaloval aplikaci CM Backup, tam dal zálohovat kontakty a fotky.

Vše se někam stáhlo a já nevím kde to najít?

Neporadil by mi někdo prosím?
Děkuji

Pokud máte zapnutou synchronizaci na telefonu,
kontakty jsou na "contacts (tečka) google (tečka) com"
fotky na "photos (tečka) google (tečka) com"

fran56ris*
hodnocení

0x

K tomu,aby to fungovalo na PC přes aplikace Google,je potřeba používat prohlížeč Chrome.Tam v poště Gmail, po přihlášení, jsou i kontakty z telefonu.Vše je na úvodní stránce Chrome vpravo nahoře skryté pod tečkami.Po kliknutí se objeví aplikace, které jsou stejné i pro telefony a tablety.Vysvětlivky k synchronizaci se dají najít v nápovědě Chrome.

doplněno 30.01.17 22:00:

doplněno 30.01.17 22:04:

Tak nevím, adresu jsem zkopíroval a jsou tam blbiny.

Takže napsat v YouTube do hledání: prohlížeč Chrome.

daneek
hodnocení

V telefonu mám nainstalovanou aplikaci CM Backup, zálohoval jsem přes ní v telefonu jak kontakty, tak fotky atd.

V PC mám prohlížeč chrome také nainstalovaný a když se přihlásím do účtu google, vidím tam jen svůj kalendář, kontakty ani fotky nevidím nikde :(

Neporadíte mi prosím?

CM Backup, pokud je od Cheetah Mobile odinstalujte, he to jen aplikace pochybné pověsti, která běží na pozadí a dělá kdoví co.
daneek
hodnocení

Dobře a jak to tedy zálohovat v telefonu abych pak viděl kontakty, fotky atd. i v PC?

fran56ris*

Máš vůbec nastavenou synchronizaci v Menu telefonu?

Položka synchronizovat s = a teď tam musí být Google.com,lze přidat co chceš, seznam.cz, outlok atd.

A ještě vybrat co chceš synchronizovat = kontakty a foto.

doplněno 01.02.17 11:30:

Nevím proč se to nahrálo dvakrát,ale jestli z tohoto nic nepochopíš,pak už nevím.

Zapoměl jsem na Disc googlu,ten snad vidíš,tam jsou uložená fota.

Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu?
Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu? #2
Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu? #3
Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu? #4
Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu? #5
Jak zálohovat fotky a kontakty pomocí googlu? #6
daneek
hodnocení

Dobrý den,

tak ještě jednou, mám v telefonu nainstalovaný CM Backup na zálohování dat.

V menu telefonu jsem si najel na účty - google a dal synchronizovat data atd.

V PC v googlu se mi objevil jen synchronizovaný kalendář, jinak vůbec nic tam není :(

Poradíte mi někdo? Klidněi úplně od začátku vše nainstaluji.

Děkuji

fran56ris*
hodnocení

0x
daneek
hodnocení

Ano udělal jsem to podle odkazu, stále vidím pouze kalendář :( Co dělám špatně prosím?

fran56ris*

support.google.com/...

Stáhnout aplikaci Fotky z obchodu Google

daneek
hodnocení

Super, stáhnul jsem si aplikaci fotky a už je vidím i v PC.

Pokud bych chtěl zálohovat videa, musím stáhnout ještě aplikaci videa? A pokud telefonní čísla?

Poradíte ještě prosím?

fran56ris*

Na té hnědé fotce je ukázáno kde najdeš kontakty.Otevři si G-mail a nahoře vlevo (jak na obrázku ), klikni na spodek a potom v tabulce na kontakty.Pokud tam žádný nebude tak vyplň na zkoušku jeden ( jméno, příjmení a číslo ) a dej synchronizovat, někde to tam je.Tak jsem začínal před hodně lety.A v telefonu by se synchronizace měla projevit, případě probudit,ale pozor, někdy až za den,dva.

daneek
hodnocení

Ano tam jsem se dostal a podle vašeho postupu vytvořil kontakt na PC a nyní ho vidím v telefonu.

Jak ale kopírovat kontakty pravidelně z telefonu do PC?

Děkuji

fran56ris*

Nic nemusíš, vždy když přidáš kontakt, tak se objeví na telefonu a obráceně, když si v telefonu napíšeš nový,bude v PC.A to je ta synchronizace.Pokud budeš mít ještě k tomu tablet, tak budou automaticky i tam.

Být tebou, tak si jednou provždy napíšu kontakty na PC.Pěkně i s adresami a emaily.

daneek
hodnocení

Aha, jen mi vysvětlete jakto, že v PC vidím jen asi prvních 8 kontaktů z telefonu? Jak ty kontakty z telefonu synchronizovat abych je viděl i v PC?

Děkuji

fran56ris*

Už stačí,všem to funguje,všichni to chápou,jen Ty máš z 10 000 000 obyvatel problém.

Bude to jinde a ne v přístrojích.

Howgh :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]