Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze spustit seriál- je to tabletem?

Od: emma* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, už jsem dosti zoufalá.

Minulý rok na Vánoce jsem dostala tablet Allview WI8G (se systémem Windows). Nejsem s ním úplně spokojená, ale jelikož se k počítači dostanu jednou týdně a na mobilu se ani filmy ani seriály koukat nelze, tak koukám na tabletě. Jenže poslední dobou to jaksi nefunguje. Chci spustit seriál přes přehrávač OpenLoad... a napíše mi to něco ve smyslu: The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

Nevím přesně, co to znamená ale je to tak i u ostatních přehrávačů (FlashX,...)

Proto mi prosím poraďte, je to tabletem nebo čím? Jelikož mi rodiče nový tablet nekoupí, tak nevím jestli mám smůlu nebo to jde nějak spravit.

Prosím o odpověď

Pěkný zbytek dne

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

Jestli to fungovalo a teď nefunguje tak je to opravitelné.

Řekněte rodičům, ať vám zajistí opravu. Oprava je levnější než nový tablet :). Zároveň uděláte něco pro životní prostředí, na což můžete být hrdá.

emma*
hodnocení

to je sice hezke ale do opravy se hned nechci hrnout, tablet potřebuju i kvuli skole a nez by prisel z opravy... no, u brachy to trvalo 2 mesice takze nevim.

ovsem dekuji

Ta anglická hláška znamená,že média soubor nemůže být nahrán,chybne připojení k internetu nebo nepodporovaný formát souboru.
Seriál tedy chcete koukat online.
Nemáte vyčerpaný limit mobilních dat? Nebo jak se připojujete k internetu?
Zkuste tablet vypnout,zapnout.
Zkuste přehrát video třeba z YouTube.N ebo zkuste nějaký seriál nahrát z počítače do tabletu a pak přehrát,bez spojení na internet.
emma*
hodnocení

dekuji za preklad, no prpojuji se normalne pres Wi-Fi data nepouzivam. na YT to bohuzel neni a to s tim PC muzu zkusit dekuji :)

Skúste si aktualizovať ten váš prehrávač.Skúste aj VLC-player.

petang*
hodnocení

0x
Openload krachlo. Pokud se na něco dívala tak před 3 měsíci tak ok. Ale teď to bude fake stránka. A když to spustíš na pc tak dostaneš vir. Takže si najdi něco jinde a tabletem to není. A důlaz že openload dohrál je ten že stránka filmwatch před necelým půl rokem změnila a neni zdarma a neběží přes openload
Doporučuji stahovat z uložta filmy ale ne v rar souborech !
emma*
hodnocení

dekuji ale neni to jen openload, je to i FlashX a i jeste jeden

emma*
hodnocení

dekuji za tip, ovsem ja to muzu sledovat jen online, stazeni na tomto tablete neexistuje, a nefuguje to ani na tablete brachy. zkousela jsem to na mobilu a tam to fungovalo, ovsem nesli zapnout titulky (mam moc malej mobil) a tak dale. Dekuji az budu mit vlastni PC tak si to budu moct stahovat :) musim to prezit. Hezky podvecer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]