Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už jsem dosti zoufalá.
Minulý rok na Vánoce jsem dostala tablet Allview WI8G (se systémem Windows). Nejsem s ním úplně spokojená, ale jelikož se k počítači dostanu jednou týdně a na mobilu se ani filmy ani seriály koukat nelze, tak koukám na tabletě. Jenže poslední dobou to jaksi nefunguje. Chci spustit seriál přes přehrávač OpenLoad... a napíše mi to něco ve smyslu: The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Nevím přesně, co to znamená ale je to tak i u ostatních přehrávačů (FlashX,...)
Proto mi prosím poraďte, je to tabletem nebo čím? Jelikož mi rodiče nový tablet nekoupí, tak nevím jestli mám smůlu nebo to jde nějak spravit.
Prosím o odpověď
Pěkný zbytek dne
Jestli to fungovalo a teď nefunguje tak je to opravitelné.
Řekněte rodičům, ať vám zajistí opravu. Oprava je levnější než nový tablet . Zároveň uděláte něco pro životní prostředí, na což můžete být hrdá.
to je sice hezke ale do opravy se hned nechci hrnout, tablet potřebuju i kvuli skole a nez by prisel z opravy... no, u brachy to trvalo 2 mesice takze nevim.
ovsem dekuji
dekuji za tip, ovsem ja to muzu sledovat jen online, stazeni na tomto tablete neexistuje, a nefuguje to ani na tablete brachy. zkousela jsem to na mobilu a tam to fungovalo, ovsem nesli zapnout titulky (mam moc malej mobil) a tak dale. Dekuji az budu mit vlastni PC tak si to budu moct stahovat musim to prezit. Hezky podvecer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.