Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta foťáku

Od: boba® odpovědí: 4 změna:

Svojí blbostí jsem ve čtvrtek 26.ledna přišla o foťák v Centrálním parku ve Stodůlkách. Měla jsem plné ruce, u toho jsem držela foťák v pouzdře a nějak se mi musel vysmeknout a spadnout na zem. Přišla jsem na to asi po deseti minutách, letěla jsem zpátky co to šlo, leč foťák samozřejmě nikde. Že stál 10 ticíc, to mě štve, ale nejhorší ze všeho jsou fotky a videa, které jsem v něm měla.

Pokouším náhodu, třeba si to tady někdo přečte a poctivý nálezce se ozve, i když si nedělám o poctivosti u nás žádné iluze. Ale jak se říká, náhoda je blbec.

Obvolala jsem všechno možné, městskou i státní policii, Městký úřad ztráty a nálezy, nákupní centrum Lužiny, nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste obejít nejbližší zastavárny v okolí ztráty. Beztak jej našla nějaká smažka, co potřebovala na fet. V Praze je koncentrace těchto individují přímo obrovská. Pro příště-fotografie se neukádají ve fotoaparátu, ale na disk. Já je mám na třech.

hodnocení

Díky díky. Vidím to tam na Lužinách, co se tam schází za verbež, proto si iluze nedělám. Veškerý obsah z foťáku mám samozřejmě v počítači, ale stejně mě to štve. Zkusím ty zastavárny, díky:)

petang*
Pravda já jsem si takhle koupil svoje kolo :D
kol

Pokud jste měl k němu doklady,tak jste měl volat policii-nechat zabavit jako kradenou věc a žádat o vrácení věci.Nemusel jste ho znovu kupovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]