Neomezené volání za 350,- u O2 - všechny sítě i sms. Nějaký net tam je, ale nezajímám se o něj - nepotřebuju.. wifi je všude.
doplněno 28.01.17 23:17:
já to měl v akci - sledujte akce, jsou často - a je jedno, jaký operátor... teď to tuším bylo oficiálně za 500,- - tuším to bylo "O2 Family" packet nebo jak...
doplněno 02.02.17 11:10:
njn, když ono je to všechno o potřebách jednotlivce. Já data do mobilu nepotřebuju, protože jsem buď doma, v buse nebo v práci a všude mám wifi. Nehraju hry na mobilu, nelezu 20 hodin denně na facebook, ...
To je trochu odvážné tvrzení, že je WiFi všude. Vzhledem k tomu, že se občas pracovně připojuji tak vím velmi dobře, že spoléhat se na WiFi jinde než doma nebo v kanceláři, by bylo velmi krátkozraké.
Zkus najít ve svém okolí někoho, kdo má ve firmě VPN. Leckde je možné, aby měl zaměstnanec čísel víc i pro své rodinné příslušníky atd. Můj známý pracuje ve firmě, kde může mít zaměstnanec až 5 čísel a za neomezené volání a SMS s 2GB internetu platí něco kolem 200,- Kč měsíčně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.