Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit nejlevnější neomezené volání?

Od: vasek30 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenost s nejlevnějším neomezeným voláním, sms + alespoň 1G dat internetu? Kde koupit?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

jen 1G? a co pak? to budete bez netu?

Neomezené volání za 350,- u O2 - všechny sítě i sms. Nějaký net tam je, ale nezajímám se o něj - nepotřebuju.. wifi je všude.

doplněno 28.01.17 23:17:

já to měl v akci - sledujte akce, jsou často - a je jedno, jaký operátor... teď to tuším bylo oficiálně za 500,- - tuším to bylo "O2 Family" packet nebo jak...

doplněno 02.02.17 11:10:

njn, když ono je to všechno o potřebách jednotlivce. Já data do mobilu nepotřebuju, protože jsem buď doma, v buse nebo v práci a všude mám wifi. Nehraju hry na mobilu, nelezu 20 hodin denně na facebook, ...

To je trochu odvážné tvrzení, že je WiFi všude. Vzhledem k tomu, že se občas pracovně připojuji tak vím velmi dobře, že spoléhat se na WiFi jinde než doma nebo v kanceláři, by bylo velmi krátkozraké.

hodnocení

3x

Sedivka neomezene399.cz/... .
Zkusenost nemam.

kefacijyd

Nejsou plátci DPH, takže mají pár lidí a to doslova.

Já bych do toto nešel právě z důvodu, že pak si nemohu být jistý, že sim bude 100% funkční.

doplněno 29.01.17 16:11:

To se musíš zeptat jich, proč nejsou plátci DPH. Ale tím že nejsou, tak automaticky nemají roční obrat větší než 1mil.

sebod*

Proč nejsou plátci DPH?

jezevec*
hodnocení

2x

Zkus najít ve svém okolí někoho, kdo má ve firmě VPN. Leckde je možné, aby měl zaměstnanec čísel víc i pro své rodinné příslušníky atd. Můj známý pracuje ve firmě, kde může mít zaměstnanec až 5 čísel a za neomezené volání a SMS s 2GB internetu platí něco kolem 200,- Kč měsíčně...

vasek30
hodnocení

Nikoho takového kdo má volání tak levné neomezené ve firmě neznám.

Volání za 350 od O2 nezní tak špatně, můžete mi poslat odkaz? Já viděl jen za 749Kč.

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]