Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme přes třináct let ,,mladou,, automatickou pračku Whirpool AWM 8085.Včera při praní se začala vypínat s kódem FU ( nic víc,nic míň).Návod mám ještě původní,ale ani v něm ani na netu jsem nenašel co to znamená - vypere a pak se zastaví a všechno začne blikat a na dispey se ukáže FU a neždímá a nevypouští vodu a prádlo je tím pádem mokré.Sítko čerpadla jsem očistil - bylo čisté,nádobku na prášek jsem pro jistotu očistil taky,odvodní hadice vody je zapojena po celou dobu do odpadu ve zdi,hadice není ,,zlomená,,.- s pračkou se nebýbá a sedí na stejném místě ( necestuje ).Kódy jako FH,FP a F+číslo jsem v návodu našel,ale FU tam není.Nějak se mi nechce dávat sedm tisích po vánocích za novou pračku - neví někdo co ještě pročistit/dát nové atd..? Díky
Odpovídám trochu později,ale už zase mladá jede jak zastara.V hadici mezi čerpadlem a sítem byl pěknej hnusnej ,,špunt,,.Už mám opraveno,dvě pračky ložního,nakoupeno a ještě jsem si schrupnul.Hlavně že funguje.Díky za snahu.
FU / FO - no možné to je po tolika letech,že displey už neukazuje správně.Zkusím ještě znovu pročistit všechny ty hadice.Na čištění od kamene používám kyselinu citronovou v sáčku a horkou vodu.Ocet je lepší? Zaím díky a dám vědět jak to dopadlo.Pračku mám rozdělanou,tak jdu znovu čistit a proplachovat.
Dvojku a pětku to umí .Jdu čistit a asi tak za dvě hodinky napíši výsledek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.