Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vlastním krátce tv 24PHS4031/12 Philips a každý den kolem 4 té hodiny ranní se tv sama zapne.Nevíte čí to může být? Přitom automatické aktualizace vypnuty,časovače vypnuty.Předem díky za info.
Bydlíte v bytě? Já jsem znal jednoho, co se tak se sousedem různě zapínali a vypínali... měli shodnou frekvenci ovladačů... docela problém :D
Jinak já s jiným typem (SHARP) mám podobný problém - pokud nevypnu elektřinu a je jen v "režimu spánku", sama od sebe se zapla. Neřešil jsem to - jen jsem začal pravidelně vypínat TV místo toho spánku.
Nemáte k TV připojený další přístroj: DVD, set-top box...? Na něm může byt nastavený některý časovač (zapnutí, nahrávání...) a při sepnutí se spustí i připojená TV.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.