Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřeboval bych poradit
Mám doma Hi-Fi a krapet dosluhuje... Jsou u ní však bezva repráky, které nemají ani jednu vadu a proto bych je chtěl připojit k PC klasickým "banánkem":D ale do hifiny je to připojeno takto (viz.: obrázek). Nejsem v tomto oboru zkušený, ale nědělá mi problém udělat si cokoli doma. Ptám se proto zkušených jak a čím to mám připojit do počítače a jestli vůbec je můj stolní počítač repráky utáhnout.
Předem děkuji všem za odpověĎ.
Reproduktory od "hifi" zařízení nemůžeš k PC připojit,výstup ze zvukovky je na vysoké impedanci,tedy obvykle "linkový",zřejmě do 0,3 V.Je zapotřebí výkonnový zesilovač,u repro k PC je umístěn v jednom z reproduktorů,kde je také regulace hloubek a basů,vyvážení a hlasitost.Připojením 4.ohmových soustav by se spíše výstup ze zvukové karty mohl poškodit.
JABRAKA
Pokus ti nedělá problém cokoliv udělat můžeš se do toho pustit
Konstrukce zesilovače TDA8560Q pro PC
hw.cz/Teorie-a-pr/...
Zesilovač 2x 70W s elektronickou korekcí
www.pokusy.chytra/...
Ahoj,
pokud jsem dobre pochopil, chces proste samotne reproduktory napojit primo na PC...Bohuzel Te zklamu, protoze vystup ze zvukove karty je prilis slaby na to, aby repraky utahl (staci tak na sluchatka) Musel bys to pripojit pres zesilovac, jinak hrat nebudou. Teda pokud nejsou aktivni (vlastni zesilovac) coz u veze na 100% nejsou
Bylo by mozne je pripojit pres tu vez, ale zalezi co je schovane za slovy "ze dosluhuje" pokud nejde (nevim co ma) CD, kazetova mechanika, nebo blbne tuner, tak zesik ve vezi by mohl byt v poradku, pak by se to dalo propojit kablikem do pocitace s 3,5mm JACKem a na druhe strane (vez) asi taky tim samym konektorem do vstupu na mikrofon (netusim jake vstupy a jake konektory ma, ale tento je prevdepodobny) nebo vstupu k tomu urcenemu...
Tak snad ma "rada" aspon trochu pomuze, Hodne stesti zdar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.