Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SmartWatch GT08 + Iphone

Od: bublina* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

je tu prosím někdo, kdo má chytré hodinky gt08 a používá je k iphonu? Podle návodu, který je určen pro Android nejsem absolutně schopná hodinky s mobilem spárovat. Fungují hodinky vůbec s iOs? Prodejce mi tvrdil, že volání a čtení sms půjde určitě. Já ale bohužel nevím jak na to. Přes bluetooth mám vše propojeno, když ale zkouším volat, hodinky nefungují, čtení sms nejde. Skoro v každé funkci mi to píše "stáhnout BT notifier"

Může mi někdo poradit jednoduchý postup nebo je to marné a hodinky mám vrátit?

Mockrát děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Než je budeš vracet, co třeba kouknout do apstoru jestli tam nebude ke stažení Bt notifer když o to hodinky tak vytrvale žebrají? Pravda je že na Androidech jde volání a příjem hovorů i bez notiferu ale příchozí SMS a ostatní údaje z mobilu bez té apky taky nejdou.
bublina*
hodnocení

Aplikaci mám staženou a už půl hodiny se snažím hodinky najít, hodinky se mi ale neukazují, takže už nevím co s tím.

bublina*
hodnocení

Navíc se mi taky stále odpojují od iphonu (bluetooth).

To odpojování je divný asi to párování není dokončený. Akorát máš vyhledaný zařízení ale ke spárování nedošlo takže po určité době mobil zruší viditelnost pro nespárovaná zařízení a spadne ti to. Teda to je jen teorie, aple jsem ještě nepároval.
bublina*
hodnocení

Máte zkušenosti přímo s hodinkami gt08? Chtěla bych je dát do továrního nastavení. Po obnovení a restartu mám ale v historii volání stále čísla. Víte jak je mohu smazat? Žádné možnosti na odstranení v hodinkách nejsou.

A co udělá vyndání baterky? Mě zůstane jen nastavení jazyka ale ostatní se resetuje. Podle mě tyhle poklady za plus mínus tři stovky mají všechny stejný střeva akorát jedny mají slot na simkartu a jedny foťák 2mpix všechno ostatní se liší jen rámečkem a páskem. Ty tvoje nemají ani jedno ani druhý žejo.
doplněno 25.01.17 21:16: Dva -tri dny zpátky tady někdo poptával návod na gt 08 tak si to najdi. V odpovědi byl funkční odkaz. Já mám nějaký AI watch. Ty jsou trošku jiný.
bublina*
hodnocení

gt08 mají i fotoaparát, i slot na sim kartu...Už jsem vytahovala baterii asi 10x obnovovala, ale ty čísla tam jsou stále.. Hodinky budu vracet, jelikož jsem už nas... a prodejce s tím nemá žádný problém i ty čísla by zkusil vymazat sám, ale raději bych hodinky vrátila zcela v původním stavu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]