Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je tu prosím někdo, kdo má chytré hodinky gt08 a používá je k iphonu? Podle návodu, který je určen pro Android nejsem absolutně schopná hodinky s mobilem spárovat. Fungují hodinky vůbec s iOs? Prodejce mi tvrdil, že volání a čtení sms půjde určitě. Já ale bohužel nevím jak na to. Přes bluetooth mám vše propojeno, když ale zkouším volat, hodinky nefungují, čtení sms nejde. Skoro v každé funkci mi to píše "stáhnout BT notifier"
Může mi někdo poradit jednoduchý postup nebo je to marné a hodinky mám vrátit?
Mockrát děkuji.
Aplikaci mám staženou a už půl hodiny se snažím hodinky najít, hodinky se mi ale neukazují, takže už nevím co s tím.
Máte zkušenosti přímo s hodinkami gt08? Chtěla bych je dát do továrního nastavení. Po obnovení a restartu mám ale v historii volání stále čísla. Víte jak je mohu smazat? Žádné možnosti na odstranení v hodinkách nejsou.
gt08 mají i fotoaparát, i slot na sim kartu...Už jsem vytahovala baterii asi 10x obnovovala, ale ty čísla tam jsou stále.. Hodinky budu vracet, jelikož jsem už nas... a prodejce s tím nemá žádný problém i ty čísla by zkusil vymazat sám, ale raději bych hodinky vrátila zcela v původním stavu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.