Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím se na Vás všechny poškozené, zda se chtějí připojit k podání společného tresttního oznámení. V tuto chvíli jsme dvě. Já jsem si objednala mobilní telefon 20.9. 2016 a podle všeobecných podmínek jsme ho měla obdržet do 40 dní, což se nestalo. Dvakrát jsem mailem vypověděla smlouvu s tím, že požaduji vrácení peněz, ale do dnešního dne nic. S ohledem na reakce Vás zde na tomto portále usuzuji, že je nás více, proto bybylo vhodné právě podat společné trestní oznámení. Můzete mne kontaktovat na mailové adrese: helenaskacelova@seznam.cz.
Čeho chcete dosáhnout trestním oznámením?
Jestli Vám jde o peníze, vyzvěte firmu písemně k rácení peněz, dejte jí rozumnou lhůtu a pokud peníze ve stanovené době nevrátí, žalujte ji.
Obě dvě jsme je vyzvaly písemně několikrát, nepomohlo to. Z reakci lidí, kteří bohužel také naletěly je zřejmé, že nejsme sami, takže si myslím, že by to bylo vhodné.
Pokud se skutečně jedná o podvod(a dle ohlasů na internetu asi ano) , tak podávat žalobu je nesmysl. Jen přijde o další peníze. A to násobně. K čemu pak rozsudek, který nemá kdo uhradit.
Trestní oznámení nebude stát ani korunu a pak se může zadarmo přihlásit k náhradě škody v trestním řízení. (pokud k tomu svolí soud)
Takže já bych na PČR určitě zašel. Tohle nejsou normální obchodní praktiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.