Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Nevím, jaký typ powerbank mám zvolit. Potřebuji poslouchat během cestování hudbu a občas zkouknout film, můj nový dotykový mobil moc dlouho nevydrží. Když bych si vybrala kapacitu 20000 nebo 30000 maH, na jak dlouho si dobiji mobil? Nebo mi stačí menší kapacita? Kdyby jo, byla bych ráda, jako studentka aspoň ušetřím... Nemáte, prosím, někdo zkušenosti? Jaká kapacita by mi stačila? Děkuji předem za pomoc.
Podle kapacity baterie telefonu spočítat kolikrát daná powerbanka je schopna zařízení nabít.
Mám přibližně tohle,
Akorát jsem tenkrát chytil jako akci freeshipping. Teď koukám, že v adresním řádku je uvedená kapacita 5600 ale v popisu zboží je 20 000. Skutečnost bude někde na půl cesty mezi. Nabíjí dokonce i IPad, který si jen tak s nějakou obyčejnou potvorou nerozumí.
Jejda, solární? To slyším poprvé, tak to by mohlo být super, ale asi i pěkně drahé... v českých korunách. Jedině že by na Aliexpressu? Každopádně děkuji moc za tip!
na ebayji je toho mraky, solarni treba ebay.com/...
a ceny vysoky nejsou, ale malokdy se da verit kapacite a solarko dobiji opravdu pomalu
takhle je treba jeden typ se svetlem jak byl zminovan vyse ebay.com/...
zalezi kolik do toho chces investovet, ale treba dobre ohlasy jsou na xiaomi power banky, treba alza.cz/...
vyhoda je ze mas ceskou zaruku
hmm 30000mah alza.cz/...
mrkni na celou kategorii alza.cz/...
kdyz si nejakou vyberes neuskodi cist hodnoceni a hledat ji i u jinejch jako czc ci mall, ceny muzou prekvapit
a kdyz ma tvuj mobil baterku 3000 a nabijecka 30 000 tak bohuzel neplati ze to nabijes 10x ...
Sledovat mAh a počítat četnost nabití je nesmysl. Co když bude uvnitř banky deset tužkovejch baterií s celkovou kapacitou 25000mAh, ale jen 1,2V. Pak tam bude pulzáček a bude to zvýšené na 5,2V na USB... Začněme konečně přemejšlet a pro výpočy používat fakta. Tedy jednotky energie, ne kapacity... A taky účinnost nabíjení... Jen pro info, telefony mívají napětí baterie 3,9V.
jinak pokud to chceš mít píchlé na PB a ještě do toho dělat to, co poposuješ, tak počítej s tím, že to nenabiješ...ale budeš udržovat jen na té hodnote při které jsi to zapla.. mam Lenovo A7010 a když píchnu PB tak to jen drží a max o 1% to nabije..a pak zase drží...ale nedobije během používání..
není to tak uplne pravda, mam nekolik power bank a jedna dokaze dobit telefon i pri pouzivani, dalsi ho jen udrzuje na stejne urovni a jina nabiji tak pomalu ze baterka i klesa ...
Samozřejmě že to není pravda, záleží na tom, jaký proud dokáže powerbanka dát a to nezáleží na její kapacitě, ale na použitém DC-DC konvertoru, který je v powerbance použit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.