Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtulníček nelétá- poradíte?

Od: eva* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

syn dostal k vánocům tento vrtulník na dálkové ovládání. Ze začátku létal, ale potom už ne, drží se u země, nechce vzlétnout a točí se jen dokola. Děkuji za radu

Vrtulníček nelétá- poradíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

batt
hodnocení

1x

Nemá vybitou baterii? Nabíjí se z USB.

eva*
hodnocení

baterií to určitě není

asd1

jeden motor hlavního rotoru nefachá?

= reklamovat...

beri49*
hodnocení

1x

To je projev slabé baterie ve vrtulníku. Nemá sílu se zvednout. Pokud je baterie nabitá na plnou hodnotu, tak reklamovat.

doktpr365*
hodnocení

0x

Viděl bych to taky na vybitou baterii. Mám doma dva a když už je slabá baterka tak se nezvedne. Mohlo by být vypadlé nějaké táhlo od vrtule nebo těch stabilizátorů.

doplněno 24.01.17 17:52:

Je pravda že já mám jednorotorové.

hodnocení

0x

Pokud se točí a nelze to řízením korigovat, pak Je problém s tím rotorem, který se otáčí na stejnou stranu, jako vrtulník. Prokluzuje ozubené kolo na osičce, odchází motorek nebo jeho regulátor. Nebo odešlo gyro.
Jediné, co můžete spravit, je nějaké prokluzování, případně odmotání vlasů nebo jiného nepořádku z osičky motorku.

hodnocení

0x

Třeba tady si můžete objednat náhradní baterii, typ podle té původní - vnuk měl stejný problém, vyřešila to nová baterie...a zase létá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]