Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Systémová UI se zastavila

Od: ivana3 odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,

mám samsung galaxy S3mini a najednou se mi začala objedvovat hláška systémové UI se zastavilo, zčerná mi obrazovka a horní lišta zmizí, za chvíli naběhne.

Co s tím mohu dělat? Může se to zhoršit?

Díky moc za odpověď

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kevinsubrt
hodnocení

2x

Dobrý den. Chyba je z důvodu aktualizace aplikace "Google".Dočasné řešení: Běžte do nastavení - správce aplikací - tam najděte google a klikněte na něj - a tam dejte "Odinstalovat aktualizace" .

Na opravě problému už google určitě pracuje.

Přeji hezký den

Kevin Š.

vojta*
Díky moc -funguje
mariza
Děkuji moc pomohlo to.Mariza
vachy

Děkuji moc, asi před třemi dny, měl tento problém děda na stejném telefonu a skutečně po odinstalaci začlo fungovat.

rt3p

Jakou aplikaci google? Mám jen Google Chrome apod. ale aplikaci Google sem nenašel.

rt3p

Ahá už vidím..Aplikace Google..

lucieiyi

děkuji za radu...*palec*... opravdu to funguje

*ua*

mmthc

DÍKY VŠEM SI POMOHL *hej*

Díky moc pomohlo, Stejný problém řešen včera na Samsung Galaxy Core duos a Galaxy S Duos.

jura*

Díky, peru se stím celý den, ale tohle pomohlo.:)

jindriska*

a co mám dělat,když se mi to poprvé podařilo rozchodit,ale po vypnutí mobilu a následném zapnutí-opět hláška UI systemu se zastavila a po restartu mě to nepustí dál ,než do nastavení a pak to spadne a mohu znovu a znovu restartovat,nedostanu se vůbec ke správci aplikací.Nějaká opravdu diobrá rada,co s tím?

er
hodnocení

1x

Mám stejný typ mobilu a tohle se mi také stalo. Pomohlo mi odinstalování aktualizací z aplikace Google (pro jistotu jsem ještě zaškrtla, že nechci automatické aktualizace v obchodě Play).

mar3ina

Bombaaa a děkuji

mar3in1

Bombaaa a děkuji - dnes dlouháááááá aktualizace Gooogluuu a pak to blbo. Fakticky pomuže odinstalace poslední aktualizace gůgloviče :)

xx*

stejny problem pomohlo odebrat toho googlovice :D alespon posledni aktualizace a opet telefon slape jako hodinky ume stacilo podrzet stredni tlacitko a vzdy to vyvolalo chybu a spadla horni lista :-/ snad uz to brzy vopravej

radiii

Díky, taky mi to pomohlo! Uz jsem se malem loucila s telefonem :D

monika*
hodnocení

0x

Krásná práce, děkuji za poradu :-D, peru se s tímto problémem už asi tři dny, a Vaše diskuze mi moc pomohla.Díky a všem hezký den

kamic
hodnocení

0x

Díky, tato diskuze mi také pomohla. Ale po vypnutí telefonu se problém opakoval, takže jsem google vypínala znovu. Taky se vám to stává, že po vypnutí je problém zpět?

eva*

Velice děkuji za radu!

petulap
hodnocení

0x
taky jsem mela ten samx problem, diky moc za radu zatim to funguje a je to ok :)

hckopecz
hodnocení

0x

peckaaaa dikas asi trikrat sem daval obnoveni a vono tohle:))

judithamay
hodnocení

0x
Moc děkuji za radu. Vše opět funguje jak má. Super.

lada07
hodnocení

0x
Dobrý večer. Už po několikáté se mi zobrazila kolonka na telefonu Sony Xperia Z3 mini "Aplikace Ul systém byla bohužel ukončena". Několikrát restartovala, protože to je jediný, co jde. Dle návodu tady od lidí odinstalovala aktualizaci Google. Vypnula automatické aktualizace a kolonka se mi po chvíli stejně zase objeví. Prosím pomooc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]