Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám samsung galaxy S3mini a najednou se mi začala objedvovat hláška systémové UI se zastavilo, zčerná mi obrazovka a horní lišta zmizí, za chvíli naběhne.
Co s tím mohu dělat? Může se to zhoršit?
Díky moc za odpověď
Dobrý den. Chyba je z důvodu aktualizace aplikace "Google".Dočasné řešení: Běžte do nastavení - správce aplikací - tam najděte google a klikněte na něj - a tam dejte "Odinstalovat aktualizace" .
Na opravě problému už google určitě pracuje.
Přeji hezký den
Kevin Š.
Děkuji moc, asi před třemi dny, měl tento problém děda na stejném telefonu a skutečně po odinstalaci začlo fungovat.
a co mám dělat,když se mi to poprvé podařilo rozchodit,ale po vypnutí mobilu a následném zapnutí-opět hláška UI systemu se zastavila a po restartu mě to nepustí dál ,než do nastavení a pak to spadne a mohu znovu a znovu restartovat,nedostanu se vůbec ke správci aplikací.Nějaká opravdu diobrá rada,co s tím?
Mám stejný typ mobilu a tohle se mi také stalo. Pomohlo mi odinstalování aktualizací z aplikace Google (pro jistotu jsem ještě zaškrtla, že nechci automatické aktualizace v obchodě Play).
Bombaaa a děkuji - dnes dlouháááááá aktualizace Gooogluuu a pak to blbo. Fakticky pomuže odinstalace poslední aktualizace gůgloviče
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.