Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát SD karty jako interní úložiště

Od: kejikl® odpovědí: 1 změna:

Mám tablet Nvidia Shield K1. Hned po prvním spuštění tabletu, jsem SD kartu naformátoval jako interní úložiště, hlavně proto, aby když udělám děckám svoje účty, měli jejich aplikace možnost instalovat i na kartu.
(Pokud jsem nechal kartu naformátovanou normálně, děcka nemohli instalovat aplikace na kartu.)

Teď k otázce. Tablet se mi dost seká, někdy musím čekat i desítky sekund než zareaguje. Je možné, že za to muže ta SD kata co se chová jako interní úložiště? Karta byla celkem drahá a je rychlá. Je to

tsbohemia.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každopádně, rychlost karty 90/80 MB/s je mizérie, když interní úložiště jede kolem 500 MB/s obousměrně. A to u těch hooodně pomalých kusů. Navíc pro procesor nemá řadič SD karty potřebnou prioritu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]