Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová SIM

Od: martina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
dostala jsem nový tablet se SIM kartou od T-mobile. Ráda bych se zeptala, když simkartu do tabletu nevložím (neaktivuji ji) budu i tak platit měsíčně paušál?
Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A už máte nějakou smlouvu, která platí od xx dne? Pokud ano, platit paušál byste měla...a nejen měla...jinak to z vás operátor vydusí i s úroky. Pokud je to jen SIM v obalu, neaktivonaná, pak ne...je to stejné, jako kdyby SIM ležela v obchodě a čekala na zákazníka...dejte info...

doplněno 20.01.17 18:26:

Takže platit budete, až SIM aktivujete ...

martina*
hodnocení

Mám jen fakturu z datumem vystavení. O SIM kartě je zde zmíněno jen tel.číslo.
Ano SIMka je v obalu, ještě jsem ji nerozbalovala a právě ani nemám potřebu mít 2 SIM

doplněno 20.01.17 19:37:

Takže dokud SIM nerozbalím, neaktivuju paušál :)

iz*

Obávám se, že tak jednoduché to nebude a že paušál budete muset platit u v případě, že novou SIM neaktivujete. Doporučuji důkladně pročíst smlouvu, Všeobecné obchodní podmínky a Obchodní podmínky vztahující se k Vaší službě i k tabletu. Někde v nich najdete, jak se to bude mít s placením.

rora*
hodnocení

0x

A máte vůbec sjednaný nějaký tarif? Není to předplacená SIMka? Tedy na dobíjení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]