Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zájem o TV s CRT obrazovkou?

Od: dedabrno® odpovědí: 10 změna:

Dosud bezproblémově používáme cca 6 let televizor DAEWOO TDF 29S7K-1000 (NeoSLIM), klasická skleněná obrazovka 4:3, plochá, úhlopříčka 71 cm. Příliš využívaná nebyla, obraz je kvalitní, vše je v originálním stavu, bez servisního zásahu . Na její místo se už dere nová darovananá televize LDC ... ale já podle známého textu pana Svěráka "neopouštěj staré věci pro nové..." bych ji nerad surově zlikvidoval.

Chci se zeptat na názor, zda má vůbec význam ten starý televizor nabídnout někde v internetovém bazaru nebo Aukru - asi spíš jen kvůli náhradním dílům?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Buďte v klidu. Pan Svěrák takový krám určitě doma nemá :)

hodnocení

0x
Možná tak za odvoz...

vernon
hodnocení

0x
CRT akvarium už nikdo nekoupí.

Já daroval za odvoz JVC crt,taky hrála bez problému.V Avízu to bylo 3 měsíce.Myslel jsem,že někdo to veme na chatu.Nemusí to na zimu odvážet.Kdyby mu to někdo ukradl,tak by ho to ne... Daroval jsem to za odvoz,ne za velký prací prášek apod.Asi jsem byl naivní.Dal jsem ji do sběrného dvora

fran56ris*
hodnocení

0x

Nabídnou to můžeš na Aukru.Existují zda lidé,kteří tyto TV shromažďují,ovšem většinou sbírají československé výrobky a nebo max.RVHP t.j. Ruské,dederóny,poláky,maďary i sem tam rumunské.

Vyskoušet to můžeš.

facebook.com/...

facebook.com/...

A podobné,hledej sám.*cteni*

mnd®
hodnocení

0x

Na půdu,do garáže,do sklepa.Někam uskladnit když nechcete vyhodit - na nic jiného to není.Mám panasonica vieru na půdě a jestli půjde někdy někam zapojit? nevím,nemám potřebu čučet na blbečky a blbuvzdorný seriály.

televize
hodnocení

0x

Mnoho paneláků má digitál transformovaný do analogu. Darovat nějaké babičce, která by si třeba polepšila.

Nebo vytáhnout vychylovačky (nemá se to, ale je to možná 20 dkg mědi což vědí někteří spoluobčané a na ulici vyhozené TV rabují) a dát do sběrného dvora

To se kvůli té dvacce vyplatí ;)
televize

Opálení hoši mají jiný názor

mnd®

správně - dvacka tady dvacka tam,něco za papír,flaška od piva je za tři a už mají na krabičák z automatu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]