Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soucastky k zarivce

Od: spongebob2 odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer. Prosim o rady ohledne osvetleni. Chci jsi udelat svetlo 2x10w jako osvetleni na akvarium. Mohl by nekdo napsat jake komponenty k tomu potrebuji? Patice atd? Moc dekuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

1x

Zdravím.!

Kupte si LED pásky, barvu teple bílou.

t-led.cz/...

hodnocení

0x
Souhlas s kolegou, nic lehciho nez les jiz neni. Staci jen pasky a zdroj.

spongebob2
hodnocení

Ja potrebujuji 20w svetla na 60cm. A to mi pasky neudelaji

Buď si kupíte celé svetlo v akv.potrebách alebo si podľa zvolených trubíc kupíte príslušné objímky,k nim príslušnú tlmivku a štartér.

doplněno 21.01.17 23:28:

To musí vybrať elektrikár,svietidla sa len opravújú a tam sa vymení len vadný diel podľa čísla.

Toto je tlmivka: digestor.info/...

spongebob2
hodnocení

Dekuju. Chtel bych drohou variantu. Tak jsem zkusil zde jestli by mi nekdo neposkladal soucastky ktere potrebuju :) :)

jabraka*

V OBI jsem koupil celé světlo pod kuchyňskou linku,délka 50 cm.Poku´d by to bylo málo,kup si dvě.Připojují se přímo na 230V.JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]