Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace tabletu

Od: tablet odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, mám pochroumanou zdířku u tabletu Lenovo.V prodejně mi řekli, že ho vyreklamují, ale ztratím data.Mám tam ale dost fotek o které bych nerad přišel.Mám ho dát nějakéhu opravářovi aby mě za peníze vyměnil zdířku(poku by to šlo)?Kdyby to z nějakého důvodu nešlo a on by se v tom vrtalj je tu možnost nevyreklamování.Co byste dělali vy na mém místě?Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwope*
hodnocení

1x

1) nabít 2)přenést na kartu 3) reklamovat. Nabít to asi pujde, zastrče kabek a zkuste opatrně kvedlat, v nějaké poloze se chytne. Většinou funguje koncovku USB položit na něco, třeba obal od CD a na tablet dát nějaké závaží.

tablet
hodnocení

To jsem samozřejmě zkoušel, ale když ho zapojím nabíjí se 5 sekund a zase se vypne a pořád dokola, takže se nemá šanci nabít ikdyž je ta nabíječka ve stejné poloze

tablet
18.01.17 19:12
hodnocení

rqwope*

Dokázal bych to zařídit, odkud jste?

tablet
hodnocení

Jsem z Olomouce

mobil*

Chce to zkusit několik kablíků. Mám stejnou zkušenost s Lenovo

vojtal*

Obávám se nejhoršího, tedy ztráty dat.

Nastává otázka, proč jsi data nezálohoval na Google Fotky, když to tablet sám nabízí? Důležitá data zálohujeme, pravidelně a na více míst. Pro příště.

Tady nejspíše bude potřeba vyměnit základní desku, tedy včetně paměťového čipu.

Vojta, Lenovo Ambasador

hodnocení

0x

Pomocí Wi-Fi nebo Bluetooth data zazálohovat a reklamovat. Jinak vyměnit "zdířku" není zase takový problém a rozhodně se při tom data neztratí ;)

tablet
hodnocení

BMBX-Nevím ani jak se to dá otevřít, protože tam není kryt.Tablet je vybitý, takže nevím jestli by to šlo přes bluetooth. A říkali, že se data ztratí, protože to asi spravují někde ve fabrice.

albatros498022*
hodnocení

0x

Jakýkoli zásah mimo záruční servis je důvodem pozbytí nároku na záruku.

tablet
hodnocení

Takže by teoreticky byla možnost o fotky nepřijít?

hodnocení

0x

Bohužel, o data přijdete... Alternativa by byla servis za vaše peníze - oprava tabletu a zazálohování dat v tom servisu...

Do budoucna - fotky a podobná data ukládejte nejprve na microSD kartu (jistě ji tablet může mít...) a pak na jiné úložiště, třeba PC nebo flash disk... případně na úložiště přes net, ale tam se bojím zneužití fotek či neoprávněného nakládání s daty...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]