Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám pochroumanou zdířku u tabletu Lenovo.V prodejně mi řekli, že ho vyreklamují, ale ztratím data.Mám tam ale dost fotek o které bych nerad přišel.Mám ho dát nějakéhu opravářovi aby mě za peníze vyměnil zdířku(poku by to šlo)?Kdyby to z nějakého důvodu nešlo a on by se v tom vrtalj je tu možnost nevyreklamování.Co byste dělali vy na mém místě?Děkuji
1) nabít 2)přenést na kartu 3) reklamovat. Nabít to asi pujde, zastrče kabek a zkuste opatrně kvedlat, v nějaké poloze se chytne. Většinou funguje koncovku USB položit na něco, třeba obal od CD a na tablet dát nějaké závaží.
To jsem samozřejmě zkoušel, ale když ho zapojím nabíjí se 5 sekund a zase se vypne a pořád dokola, takže se nemá šanci nabít ikdyž je ta nabíječka ve stejné poloze
Pomocí Wi-Fi nebo Bluetooth data zazálohovat a reklamovat. Jinak vyměnit "zdířku" není zase takový problém a rozhodně se při tom data neztratí
Bohužel, o data přijdete... Alternativa by byla servis za vaše peníze - oprava tabletu a zazálohování dat v tom servisu...
Do budoucna - fotky a podobná data ukládejte nejprve na microSD kartu (jistě ji tablet může mít...) a pak na jiné úložiště, třeba PC nebo flash disk... případně na úložiště přes net, ale tam se bojím zneužití fotek či neoprávněného nakládání s daty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.