Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace IMO

Od: aknelka® odpovědí: 4 změna:

Víte prosím někdo, jak funguje tato aplikace?

Jestli ano, napíšu další dotaz. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
IMO? myslíš chatovací aplikaci starší než ICQ nebo Miranda? instant messenger? Pochybuju že tady na tom ještě někdo jede.
doplněno 20.01.17 18:43: Myslím že miranda zvládala i protokol IMO. Ta by se snad dala ještě rozchodit. Tenkrát ještě býval populární Jabber který měl s IMO asi společné přihlašování ale k tomu víc nevím, myslím že zřizovatel té služby byl rus a v době kdy jsem to chtěl používat protože mi v mobilu přestalo fungovat ICQ, Jsem to nakonec vzdal protože při registraci chtěli na můj vkus příliš osobních údajů.
hodnocení

No, já vlastně nevím ani, co to je :)

Známý odcestoval na Kubu, nechal tu bratrovi svůj mobil a vzkaz, aby to tam nějak nainstaloval (kvůli spojení s jeho matkou), že prý Skype na Kubě je zakázaný. Nevím z toho nic, akorát to, že o tom nikdo nic neví :)

Bratrovi jsem už vysvětlila, aby se na to vykašlal, ale on je děsně zodpovědnej , ale neví, jak na to.

Dá se to ještě někde stáhnout? Jak to funguje? Nesmažou se ty původní kontakty, původní profil?

Zkusil jsem dát do google IMO im
a z výsledků vylezlo že není problém stáhnout apku pro android ani jabkofony takže to nebude úplně mrtvá záležitost.
hodnocení

Hm, já se s tím nikdy nesetkala. Je to možné, že na Kubě to frčí? Asi jo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]