Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na nahrávání hovorů Android

Od: monimoni odpovědí: 6 změna:

prosím o doporučení programu, který bude automaticky nahrávat všechny mé hovory přes telefon s Androidem

děkuju a hezký den

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Záleží co máte za verzi androida. Nějaký rok jsem používal toto

play.google.com/...

Nedávno jsem pořídil nový telefon android 6 a přestalo fungovat. Vyzkoušel jsem jich skoro třicet a ani jeden nefungoval spolehlivě,až jsem narazil na tento a ten funguje spolehlivě.

play.google.com/...

hodnocení

0x

Dobrý den. Používám Record my call. 100% spolehlivý.

iz*
hodnocení

0x

Tipy na programy už máte. Já jen připomenu, že před začátkem nahrávání potřebujete souhlas nahrávané osoby...

mobil*

Jako obvykle lež

hodnocení

0x

to mobil: § 12 platného občanského zákoníku, pořizování záznamů osobní povahy (tedy i řeči) bez souhlasu dané osoby zakazuje. Co z toho je lež? Nebo jen výkřik do tmy?

mobil*

Zase lež. Když už tak par 86. Je třeba číst také paragrafy následující. Důležitý je důvod a následné použití. Firmy nahrávají běžně pouze s upozorněním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]