Nedavno jsem si objednala tel. za 1.500.-, obdrzela jsem potvrzeni a druhy den mi napsali, ze rusi objednavku z duvodu chybne uvedene ceny. Napsala jsem ze trvam na sve objednavce a storno neakceptuji. Nato okamzite upravili svoje obchodni podminky odstavcem ze si vyhrazuji pravo na storno objednavky. Toto v puvodnich podminkach nemeli. Mam vse zdokumentovano. Myslím ze jsem v pravu a mohu pozadovat dodani, co vy? Uz jenom to, ze ty podminky upravili Ve svuj prospech neni preci korektni. Dekuji.
Pochopitelně korektní to není, ale taky není korektní vyžadovat zboží s hodnotou několikatisíc za cenu poloviční jen proto, že se někdo spletl. Můžete podat stížnost na ČOI za klamání spotřebitele, ale telefon stejně za tu cenu nedostanete.
Typická situace, udělali chybu, ano, namístě by byla omluva. Ale když je budete dostatečně otravovat a vyhrožovat vším možným, možná že se smíří s prodělkem se slovy "kvůli takovému x si přece nebudeme kazit jméno" a telefon Vám prodají. Ne, nejste "v právu".
A nemají v těch původních podmínkách,že je můžou změnit? Něco malého a jednoduchého např tady prkpartners.cz/... .Zboží stejně asi nedostanete,tak si objednejte jinde a neřešte.
Dekuji vsem, ano je mi jasne ze neuspeju, ale hledala jsem levny telefon a nasla a uprimne nenapadlo me se pidit po tom, jestli je cena spravna kdyz tam meli jeste dalsi v podobne cenove relaci... V podminkach nic o zmenach nemeli, ani o stornu, to tam dodali az mi napsali ze stornujou objednavku. Dekuji za vas cas a ochotu. Pekny den vam preji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.