Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Storno objednávky - chybná cena

Od: lenacko odpovědí: 5 změna:
Nedavno jsem si objednala tel. za 1.500.-, obdrzela jsem potvrzeni a druhy den mi napsali, ze rusi objednavku z duvodu chybne uvedene ceny. Napsala jsem ze trvam na sve objednavce a storno neakceptuji. Nato okamzite upravili svoje obchodni podminky odstavcem ze si vyhrazuji pravo na storno objednavky. Toto v puvodnich podminkach nemeli. Mam vse zdokumentovano. Myslím ze jsem v pravu a mohu pozadovat dodani, co vy? Uz jenom to, ze ty podminky upravili Ve svuj prospech neni preci korektni. Dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pochopitelně korektní to není, ale taky není korektní vyžadovat zboží s hodnotou několikatisíc za cenu poloviční jen proto, že se někdo spletl. Můžete podat stížnost na ČOI za klamání spotřebitele, ale telefon stejně za tu cenu nedostanete.

rqwope*
hodnocení

0x

Typická situace, udělali chybu, ano, namístě by byla omluva. Ale když je budete dostatečně otravovat a vyhrožovat vším možným, možná že se smíří s prodělkem se slovy "kvůli takovému x si přece nebudeme kazit jméno" a telefon Vám prodají. Ne, nejste "v právu".

mnd®
hodnocení

0x

A nemají v těch původních podmínkách,že je můžou změnit? Něco malého a jednoduchého např tady prkpartners.cz/... .Zboží stejně asi nedostanete,tak si objednejte jinde a neřešte.

ffbcx
hodnocení

0x
To už se tu řešilo X krát. U soudu byste prohrála, cena je zjevně nesprávná.

lenacko
hodnocení

Dekuji vsem, ano je mi jasne ze neuspeju, ale hledala jsem levny telefon a nasla a uprimne nenapadlo me se pidit po tom, jestli je cena spravna kdyz tam meli jeste dalsi v podobne cenove relaci... V podminkach nic o zmenach nemeli, ani o stornu, to tam dodali az mi napsali ze stornujou objednavku. Dekuji za vas cas a ochotu. Pekny den vam preji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]