Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi z tv do věže zvuk

Od: petikk* odpovědí: 6 změna:

ahoj chtěl bych se zeptat proč mi nejde zvuk z TV philips 43psf5301 do hifi věže sony mhc-ec50. když připojim z věže konektoru audio in do tv konektoru sluchátek tak je slišet z reproduktorů potichounkej zvuk když je hlasitost na max. Stalo se někomu to samé?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

může být špatně přeplý vstup na věži, špatná šňůra /různé zapojení jacků/ utržený zemění na šňůře, nevhodná délka JAcku

petikk*
hodnocení

díky za odpověď ;)

111®

jiný vstup to nemá? pokud ano vyzkoušej všechny, mě teleka jede dobře jen na phono

petikk*
hodnocení

Nemá totiž podobné jiné jen na sluchátka

hodnocení

0x

Nemá televize zvlášť ovládání hlasitosti TV a zvlášť "sluchátek" (tedy výstupu) někde schované v nastavení zvuku? ;)

petikk*
hodnocení

dobrý den ano to bylo ono děkuji vám moc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]