Nejste přihlášen/a.
jakou znacku mycky si mam vybrat?rozhoduji se mezi candy a indesit zhruba vse stejne programy atd i cena dekuji za vsechny nazory a odpovedi
Myslím, že na této diskuzi je už hodně témat o různých výrobcích. Já osobně si myslím, že ať si vyberete "sebelepší" značku, tak můžete narazit na špatný kus. Třeba značka AEG je podle mě velice kvalitní. My si však pořídily myčku této značky a už jsme jí musely opravovat. Naopak pračka Candy šlape jak hodinky. A měly jsme i ledničku Candy a ta se nám odporoučela... Tak a teď si to přeberte. Podle mě ať budete vybírat sebelépe, tak i když ostatní to budou vychvalovat, tak to není záruka bezvadnosti a bezchybné funkčnosti. Držím palce při výběru.
Asi si nejdriv precti nejaky clanek o tom, podle ceho mycku vybirat a pak bych se teprve pidil po znacce. Neco o tom, jak vybirat mycku se doctes tady elektro-partner.cz/...
mám tři roky candy po 2 leté záruce oprava v elektrice asi 2.500,- ale jinak myje výborně dávám prášek , tablety a nejlepší je somat-gel, jsem spokojená, důležité je nenechat dlouho zaschnout a dobře skládat a hlavně nekupujte malou , já jsem sama a mám 60 a syn má tu menší a hrnce většinou myjí ručně, je to tak že záleží na samotném výrobku když je štěstí tak šlape at je to značka jaká chce, dnes bohužel všechny tyto spotřebiče mají životnost 5- max. 7 let , tak to snad už bez opravy domyji. zdravím a štastnou ruku při výběru.
Máme elektrolux cca 3 roky a naprostá spokojenost.Chtěli jsme Bosch,ale nedoporučovali kvůli hluku. Asi před 2 dny jsem byl v elektru zeptat na pračku LG a cca 1/2 hodiny jsme probírali značky a co a jak nového a vcelku se prý vyšvihla značka Ariston co se týče spolehlivosti...
Ale pokud bych měl volit mezi Vámi zmiňovanými,tak bych sáhl po Indesitu
mě stačí tady číst otázky "Proč myčka Candy nerozpustí tablety" a hned jsem rád, že jsme koupili Siemens, že stál o 3tis více se zřejmě vyplatilo. Elektroluxu bych se taky nebál. Candy bych úplně zavrhnul a nad Indesitem bych se zamyslel. Z mého pohledu je rozhodně lepší než Candy, ale jestli to stačí netuším
Mám Candy cca 2 roky a jsem naprosto spokojená. Rozpouští tablety i prášek bez problémů. Jedna dcera má Indesit a druhá Ariston. Spokojenost na všech stranách.
Ale když se nezadaří a trefí se na nedobrý kus, v jakékoliv značce, je to neštěstí. Ale zase jsou záruční lhůty, tak zase tragédie to není. V malých specializovaných obchůdcích dělají obstrukce a ve velikých bez problémů a zbytečných řečí vezmou vadný výrobek zpět. A objednání na netu vyjde o několik tisíc levněji. Než nad značkou, tak bych si raději rozmyslela od koho koupit. :D Ať koupíte dobře a jste spokojení na mnoho let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.