Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo poradit jak sundat zadní kryt telefonu NOKIA XpressMusic? Děkuji
Jde o NOKIA 5310 XpressMusic. V tom videu to jde, ale mně ne.
Na většině nokií,těch starších,se musí potáhnout kryt směrem dolů,pak jde sundat.
Kdyby si díval pořádně na to video, tak při nasazování krytu nazpět je to vidět, takže udělej to samé jako při nasazování,jenomže obráceně.!
Jak jsem jíž psal, na videích to jde, mně nejde pohnout zadním krytem dolů, abych ho mohl zvednout. Mobil používám jako přehrávač a potřebuji vyměnit baterii. A je tu další problém. Objednal jsem podle návodu baterii BL-4CT a přišla mi BL-5CT. Potřebuji zjistit zda se tam vejde a nemohu se co mobilu dostat.
Myslím, že s tou 5 to nepůjde. Rozměrově budou asi stejný, ale asi je na jiným místě konektor. Viz prodejce czc.cz Baterie s označením BL-5CT je určena pro mobilní telefony Nokia 3720 classic, 5220 XpressMusic, 6303 classic, 6303i classic, 6730 classic, C3 Touch and Type, C5-00 a C6-01,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.