Nejste přihlášen/a.
Zdravim.
Obracim se se k vam ohledně vyběru zda xbox one anebo ps 4.
U xboxu nevim komu věřit, jeden z prodejcu her na aukru řika, že po zakoupeni se hra připoji k jednomu xboxu a pote se neda použit na jinem což u ps jde,jiny zase tvrdi, že tohle neni pravda...
Pote pro mě bylo docela zklamanim, že ps ma už taky placene hrani online - playstation plus. takže s xboxem je ted nastejno.
Měl bych vědět další nějake novinky, ktere se na googlu moc dopodrobna nepopisuji?
Diky
0x
Jaký máte rozpočet?
doplněno 15.01.17 20:10:
Jo když jsou peníze, tak jak je libo... já se rozhodoval mezi xboxem a koupil PS3, protože podle některých recenzí se PS4 přehřívala - blbá konstrukce... a xbox nemá tak drahé hry. Na PS3 jsem synům koupil pár her ve výprodeji - za 1000.- jich mám 6 a minecraft za plnou cenu... XBOX má řekl bych výrazně levnější hry až o 30% a to znamená investice do budoucna
rozhodně doporučuju koupit rovnou ten hýbací bazmek - je to super na různé oslavy, stačí jedna základní hra s kombinací (luk, pingpong, kuželky atd...) a hodinku dvě se na tom dá být - o zábavu postaráno.
doplněno 15.01.17 21:38: "nejdou prendat hry"je co za termín? Jako že se instaluje jedna hra na jeden přístroj a nelze instalovat jinde? A to nemůžete koupit sobě i kámošovi? Peníze nehrají roli jsem viděl...
Jde mi hlavne abych mohl hrat se znamym stejnou hru z jednoho cd na nekolika konzolich a take online hry jako gta 5.
0x
v současné době se nevyplatí kupovat ani jedna...protože na podzim přijdou jak od Sony tak Mrkvosoftu konzole nové generace takže XOne i PS4 Pro a další půjdou do háje a každej se jich bude zase zbavovat...v současné době mam doma X360, protože ten byl ve skutečnosti lepší v porovnání s PS3( i když papířově bylo PS lepší)...za další se mi nelibi PS4 interface...a v poslední řadě mám velké ruce a líp se mi drží a ovládá gamepad od Xboxu...PS ho ma na mě malinky..
co se týče her tak ty bindovany ke konzoli nejsou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.