Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS 4 anebo xbox one

Od: gubaxan® odpovědí: 5 změna:

Zdravim.
Obracim se se k vam ohledně vyběru zda xbox one anebo ps 4.
U xboxu nevim komu věřit, jeden z prodejcu her na aukru řika, že po zakoupeni se hra připoji k jednomu xboxu a pote se neda použit na jinem což u ps jde,jiny zase tvrdi, že tohle neni pravda...

Pote pro mě bylo docela zklamanim, že ps ma už taky placene hrani online - playstation plus. takže s xboxem je ted nastejno.
Měl bych vědět další nějake novinky, ktere se na googlu moc dopodrobna nepopisuji?
Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký máte rozpočet?

doplněno 15.01.17 20:10:

Jo když jsou peníze, tak jak je libo... já se rozhodoval mezi xboxem a koupil PS3, protože podle některých recenzí se PS4 přehřívala - blbá konstrukce... a xbox nemá tak drahé hry. Na PS3 jsem synům koupil pár her ve výprodeji - za 1000.- jich mám 6 a minecraft za plnou cenu... XBOX má řekl bych výrazně levnější hry až o 30% a to znamená investice do budoucna

herni-konzole.megaduel.cz/...

rozhodně doporučuju koupit rovnou ten hýbací bazmek - je to super na různé oslavy, stačí jedna základní hra s kombinací (luk, pingpong, kuželky atd...) a hodinku dvě se na tom dá být - o zábavu postaráno.

doplněno 15.01.17 21:38: "nejdou prendat hry"je co za termín? Jako že se instaluje jedna hra na jeden přístroj a nelze instalovat jinde? A to nemůžete koupit sobě i kámošovi? Peníze nehrají roli jsem viděl...
hodnocení

Na rozpoctu nezalezi, jsou cca za stejne penize.
Jde mi hlavne abych mohl hrat se znamym stejnou hru z jednoho cd na nekolika konzolich a take online hry jako gta 5.
hodnocení

Coz xbox znam, mel jsem 360, ale ted mi jde o to, ze u xboxu nejdou prendat hry-no spise se ptam?

krtek*
hodnocení

0x

v současné době se nevyplatí kupovat ani jedna...protože na podzim přijdou jak od Sony tak Mrkvosoftu konzole nové generace takže XOne i PS4 Pro a další půjdou do háje a každej se jich bude zase zbavovat...v současné době mam doma X360, protože ten byl ve skutečnosti lepší v porovnání s PS3( i když papířově bylo PS lepší)...za další se mi nelibi PS4 interface...a v poslední řadě mám velké ruce a líp se mi drží a ovládá gamepad od Xboxu...PS ho ma na mě malinky..

co se týče her tak ty bindovany ke konzoli nejsou...

hodnocení

Coz to ano, ale vzdy cekat na novou verzi je hloupe, jelikoz tak funguje trh-furt se to meni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]