Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB KABEL A BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA 5v1

Od: tttula® odpovědí: 1 změna:

www. Hobynepomuk. Cz/...

Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem bezdrátová sluchátka 5 v1 . Vysílač se dá údajně nabíjet místo dvou baterii , kabelem usb . Mě by zajímalo , jestli tento kabel mohu zapojit do usb v televizi a tímto způsobem nabijel vysílač a hlavně, jestli již někdo nemáte zkušenosti přímo s timto kabelem a zdali to případně neruší zvuk atp. Děkuji za snahu pomoci a přeji krásný den. Jan. V.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

2x

Se sluchátky zkušenost nemám, ale mobil, kameru apod zařízení z televizní zásuvky často nabíjím, nevím, proč by nešly i sluchátka. Jen se na TV musí někdo dívat, protože po vypnutí se ztratí napětí i ze zásuvkyUSB (aspoň u mě).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]