Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač k televizi

Od: martha odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu jaký mám koupit ovladač k televizi Panasonic. Posílám foto stávajícího který je už "vymyčkaný". Ptala jserm se v obchodě a dle nich bych si měla koupit novou televizi. Prosím o vložení odkazu. Našla jsem levné do 500 a i drahé. Upozorňuji že je mi skoro 70 a pokud se bude muset instalovat jsem vedle. Děkuji všem za odpovědi.

Ovladač k televizi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já rovněž sháněla ovladač k tv, nikde o neměli, dokonce se mi smáli, že mám 6 let starou tv. Nakonce jsem objevila tuto firmu, věřte, že jsou velmi ochotní, napište jim typ své tv, ev. ovladače, pošlou vám ho na dobírku.Už jsem u nich koupila dva.

dalkove-ovladace.cz/...

vilda*
hodnocení

2x
Zajímalo by mě co myslíte tím že je vymackany pokud nereagují tlačítka zkuste nejdříve než koupíte nové ovládání ho opatrně otevřít a očistit plošné spoje budou jakoby mastné mělo by to pomoct měl jsem taky ten problém
martha
hodnocení

děkuji oběma za dobré odpovědi. Pokusím se vyčistit a hned zítra napíšu a objednám dle jejich rady.Přeji pěkný zbytek večera všem co tady radí,pochytala jsem zde už moc dobrých odpovědí na různé dotazy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]